ZAJEDNO S MATIČAROM

Zakleli se na vječnu ljubav pa skočili u ambis: Snimak neviđenog vjenčanja kruži internetom

Filip i Prisila željeli su obilježiti svoju ljubav na nesvakidašnji način

Prisila Ant i Filipo Lekvers na neobičan način započeli brak. Instagram

E. Ag.

11.8.2023

Izgleda da su prevaziđena tradicionalna vjenčanja, gdje mlada u bijeloj vjenčanici stoji pred svojim izabranikom, okruženi porodicom i prijateljima. 

Dokaz za to je Filipo Lekvers, ljubitelj adrenalina koji je sa svojom nevjestom odlučio da imaju avanturističko vjenčanje koje ni on, ni njegova mlada, ali ni svi svatovi vjerovatno nikada neće zaboraviti.

Razmijenili zavjete

Prisila Ant i Filipo Lekvers razmijenili su zavjete na litici prije nego što su napravili uzbudljiv skok kako bi obilježili svoje stupanje u bračne vode. Svi koji su prisustvovali vjenčanju bili su opremljeni neophodnom sigurnosnom opremom, prenosi Srećna.rs.

Mlada Prisila je imala kratku satensku vjenčanicu, dubokog dekoltea i dugih rukava. Ispod nje imala je bijele duge čarape sa cirkonima uz koje je obula patike. 

Na glavi je imala i tradicionalni dugi veo, a u rukama je držala buket. Kada je matičar proglasio da su vjenčani, nonšalantno je bacila buket iza leđa. Potom se par poljubio, uhvatio za ruke i skočio držeći se za ruke s matičarom i jednom djevojkom, koja je očigledno bila kuma.

Skočili u provaliju

Istog trenutka i svi ostali gosti na ovom netipičnom vjenčanju su skočili u provaliju za njima.

- Ovaj skok je trebalo da bude dio našeg malog projekta. Željeli smo jedinstveno vjenčanje, da preskočimo vjenčanice sa gomilom podsuknji. Iskustvo, koje je ispalo potpuno neočekivano, bilo je nevjerovatno. Hvala ti, moja slatka ljubavi, želim nam dug zajednički život s prelijepim projektima, snovima i emocijama. Volim te. Hvala vam, dragi prijatelji, na divnoj zabavi! Dali ste nam divan poklon! - napisao je mladoženja na svom Instagram nalogu uz snimak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.