KAKO BISTE VI REAGIRALI

Očajna 43-godišnjakinja: “Zaljubila sam se u sinovog najboljeg prijatelja''

Majka 22-godišnjaka nije mogla odoljeti sinovom prijatelju, a sada ne zna kako to reći svom mezimcu

Ljubav ne pita. Instagram

M. Z.

10.9.2023

Očajna 43-godišnjakinja se našla u neugodnoj ljubavnoj situaciji pa je odlučila potražiti savjet od stručnjakinje za muško-ženske odnose.

Savjetnici je napisala: "Seksam se s najboljim prijateljem svog sina i jako sam se zaljubila u njega. Želim imati budućnost s njim."

Nije mogla odoljeti 

- Nakon što sam tri godine bila sama nisam mu mogla odoljeti kad je počeo flertati sa mnom. Seksali smo se u mom krevetu i bilo je energično. To je bilo prije sedam mjeseci i oboje smo se složili da želimo održati stvari ležernima, ali sada se moj sin, koji ima 22 godine, treba vratiti s putovanja i ne mogu se suočiti s prekidom - objasnila je savjetnici svoju priču.

Zatim je napisala kako je sve počelo:

- Imam 43 godine i razvela sam se od oca svog sina. Kad je moj sin, prošle zime, otišao na putovanje po srednjoj i Južnoj Americi, njegov najbolji prijatelj nazvao je jedne večeri da me provjeri. 

Poznajem ga cijeli život i, osim što sam ga smatrala dragom osobom, uvijek sam se potajno divila njegovoj atletskoj tjelesnoj građi. Te večeri smo razgovarali i ponudio mi je pomoć s nekim projektom u kući. Dogovorili smo se da će se vratiti sljedeći dan da mi pomogne postaviti nova vrata. Blisko smo sarađivali i osjetila sam da sam se prilično uznemirila.

Trebao je izaći te večeri pa sam mu rekla da se može istuširati kod mene. Kad je izašao iz kupaonice, samo s peškirom oko struka, nisam mogla skinuti pogled s njega. Rukama me uhvatio oko struka i odveo u moju spavaću sobu, gdje smo vodili ljubav na mom krevetu. 

Ponovo sam se osjećala tako poželjno i mlado, a seks je bio nevjerovatan. Sada većinu noći provodi kod mene. Osjećam se tako loše pri pomisli da nećemo biti zajedno kad se moj sin vrati kući, ali alternativa se čini nezamislivom.

Trebam li prekinuti naš odnos ili riskirati moj odnos sa sinom - pitala je savjetnicu.

Sin će biti razočaran

Savjetnica joj je odgovorila:

- Veze s velikom razlikom u godinama mogu funkcionirati, ali ovaj mladić tek počinje živjeti i vi ste u toliko različitim životnim fazama. Stvari mogu biti uredu neko vrijeme, ali šta biste učinili da on odluči da želi porodicu?

Prvo morate pitati svog mladog ljubavnika kako se osjeća. Naposljetku, on bi ovo mogao shvatiti samo kao ljubavnu vezu dok je njegov prijatelj odsutan. Iako ste polaskani njegovom pažnjom, zapitajte se možete li zaista to vidjeti kao dugoročnu vezu? 

Biste li zaista bili spremni žrtvovati sjajan odnos sa svojim sinom zbog ovog mladića? Ako je vaš mladi ljubavnik ozbiljan s vama, iskrenost će biti najbolje rješenje za raspravu s vašim sinom, ali budite spremni na to da će mu trebati dosta vremena da dođe sebi - savjetovala joj je, piše ''The Sun'', prenosi Net.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.