JEDINI NAČIN DA SE OBUZDA

Svi u kafiću gledali su u leđa ovog momka: „Šta je skrivio kada mora nositi ovakvu majicu“

Komentari su se samo redali, i to na račun njegove djevojke

Mnogi su smatrali da ga je na ovaj potez natjerala ljubomorna djevojka. Instagram

E. Ag.

26.10.2023

Na društvenim mrežama proširio se snimak mladića koji opušteno sjedi u kafiću za šankom. I ne bi to bilo ništa neobično da nisu svi gledali u njegova leđa, tačnije u sliku i poruku koju je nosio na majici. Mnogi su smatrali da ga je na ovaj potez natjerala ljubomorna djevojka, dok su drugi bili mišljenja da je sklon „švrljanju“ i da je ovo bio jedini način da se obuzda.

Na snimku se jasno vidi detalj na majici koji ga je učinio zvijezdom interneta. Na njegovim leđima, tačnije na majici je bila odštampana fotografija djevojke, ispod koje je stajala jasna poruka: "Ku*ke, nastavite dalje, on je moj!"

Nema ko se nije okrenuo u kafiću za njim, a mnogi su se pitali šta li je zgriješio ovaj čovjek kad je morao da nosi ovakvu majicu, piše SrećnaRepublika.rs.

Snimak je samo na Instagramu dobio 872.000 sviđanja, a redale su se brojne teorije zbog čega je bio primoran da ovo nosi na svojim leđima.

- „Koliko nesigurna možeš da budeš da ovo napišeš na majici svoga dečka ili muža?“, „Djevojka ovog čovjeka je psihopata 100 posto“, „Molimo se za palog brata“, „Svi se pitaju šta nije uredu s njegovom djevojkom, ali on je taj koji nosi ovu majicu!“, „Ma čovjek je pokupio prvu majicu na koju ja naišao čistu, ko zna čija je ta majica“ - bili su neki od komentara na ovaj post.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.