SUPRUGA MU PREDLOŽILA

Odlaskom u svingerski bar pokušali vratiti strast u brak: "Kad sam se otrijeznio, jedna scena mi je bila pred očima"

Muškarac se pojadao na internetu kako ne pamti kada je posljednji put imao odnose sa suprugom

Bračni par posjetio elitni svingerski klub. Polyamorytoday.com

E. Ag.

26.10.2023

Mnogi ljubavni parovi tokom decenija braka izgube hemiju koju su imali na početku veze. Muškarac se tako pojadao na internetu kako ne pamti kada je posljednji put imao odnose sa suprugom.

- Imamo dvoje djece i oboje smo u četrdesetim. Razumijem da moja supruga često ima obaveze i na poslu i kod kuće, ali nedavno mi je priznala kako smatra da je naš seksualni život totalno utihnuo i da ne nalazi načina kako bi ga poboljšala. Iskreno mi je stavila do znanja da je više ne uzbuđujem kao nekada i da je iskra strasti odavno ugašena, budući da se poznajemo bezmalo dvije decenije, od čega smo samo u braku 12 godina. 

Inicirala odlazak

Nisam znao kako da reagujem na to, ali ono što mi je danima kasnije predložila me još više iznenadilo - započinje priču ovaj muškarac, a o tome je pisao i „Sun“.

Supruga mu je dala prijedlog koji bi malo koga ostavio ravnodušnim. Naime, ona je objasnila da je čula od prijateljice za elitni svingerski bar i inicirala je odlazak tamo. Muškarac je bio šokiran onim što čuje. Ne samo što nije znao da je taj bar na glasu kao svingersko okupljalište već se zapanjio što je to saznao od svoje žene, piše SrećnaRepublika.

- Naravno da sam pristao da odemo tamo, oduvijek sam maštao da još neku damu uključimo u naš seksualni odnos. Kada smo stigli tamo, sve je izgledalo otmjeno i na nivou. Onda je jedan muškarac prišao mojoj ženi i zamolio je za ples. Supruga tog muškarca je prišla meni i otpočela flert baš u trenutku dok je njen muž plesao sa mojom ženom. Bio sam nervozan i morao sam da popijem nekoliko pića, kao i moja žena, a onda su se stvari otele kontroli. Noć se završila u stanu ovog para. Taj čovjek je na moje oči imao seks s mojom ženom, dok sam ja uživao u strastima s njegovom ženom. 

Nezaboravna noć

Noć je bila nezaboravna, međutim, kada sam se otrijeznio sutradan, shvatio sam da ma koliko i ja čeznuo za odnosom sa drugim ženama, u životu više ne bih mogao da podnesem da moja supruga vodi ljubav s drugim. Nisam želio to više nikad da ponovimo, ali moja žena je došla sa pitanjem kada sljedeći put idemo ponovo u taj klub - objasnio je muškarac koji nije znao šta da odgovori supruzi.

Komentari su ubrzo pristigli.

- „Razgovarajte otvoreno sa suprugom i objasnite joj da to više ne želite da ponovite, ako vas voli i ako želi da ostane sa vama u braku neće htjeti ni ona“, „Seks u braku u koji su umiješani i drugi ljudi se nikada ne završi dobro“, „Nekada je dobar razvod bolji od neuspješnog braka, ali prije toga razgovarajte s bračnim savjetnikom“ – neki su od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.