MUŠKARCI, KOJI STE TIP

Stražnjica ili grudi: Šta vas više privlači na ženi i šta to govori o vama

Muškarci koji preferiraju velike grudi češće idu na spojeve, imaju „muške“ interese i češće prate sport

Postoji li poveznica između tjelesnih preferencija kod suprotnog spola s nekim drugim karakteristikama. Facebook

E. Ag.

12.11.2023

Autori bloga Gene Expression došli su do zanimljivog istraživanja iz 1968. godine kojim su naučnici željeli vidjeti postoji li poveznica između tjelesnih preferencija kod suprotnog spola s nekim drugim karakteristikama. Ovo su ukratko njihovi zaključci.

Karakteristike muškaraca koji preferiraju grudi

Muškarci koji preferiraju velike grudi češće idu na spojeve, imaju „muške“ interese i češće prate sport. Oni imaju potrebu za stalnim heteroseksualnim kontaktom i vole biti u centru pažnje u društvu. Takvi muškarci su nezavisni, postoji veća mogućnost da su pušači i manje su izdržljivi u obavljanju fizički napornih zadataka. Također, češće odustaju od zacrtanih ciljeva, piše 24sata.hr.

Muškarci koji preferiraju manje grudi u prosjeku su u boljem materijalnom položaju nego oni koji preferiraju veće grudi.

Karakteristike muškaraca koji preferiraju stražnjicu

Velike stražnjice preferiraju muškarci koji vole red, organiziranost i urednost. Oni su u pravilu bolje obrazovani, ali su i ovisni o drugima. Skloniji su osjećaju krivnje i češće mijenjaju stavove, ali imaju veću potrebu za samoostvarivanjem i teže poslovnom uspjehu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.