VIRALAN VIDEO

Ovu ženu prati više od milion ljudi: Savjetuje kako vratiti strast u brak, tri stvari su potrebne

Ona tvrdi da je sve jednostavnije nego što mislimo te da praksa dovodi do savršenstva

Vaš muškarac mora da zna šta vi tačno želite. TikTok

E. Ag.

13.12.2023

Sretan brak je ono čemu teže svi parovi. Nije uvijek lako godinama i decenijama održavati bračnu sreću, a porast stope razvoda tome najbolje svjedoči. Kako pronaći tajnu ljubavi do kraja života, i dalje je pitanje koje muči mnoge parove.

Recept za blagostanje 

Jedna dama na TikToku otkriva svoj recept za blagostanje u bračnoj zajednici. Ona kaže da su u pitanju samo tri stvari i da, ko to ispoštuje, može dočekati duboku starost sa svojim partnerom. Ovaj video je postao viralan, broji više od 300 komentara i čak 220.000 pregleda, piše SrećnaRepublika.

- Postoje tri stvari koje možete da uradite. Prva je komunikacija. Vaš muškarac mora da zna šta vi tačno želite. Ukoliko ste stidljivi, napišite mu na papiru. Recite mu kako želite da se ponaša, kada želite da bude nježan, kada ne. Objasnite mu na koji način želite da vas dodiruje. Pokažite mu kako da vas dodiruje. Odmah ćete vidjeti benefite ovakve otvorene komunikacije - započela je savjetovanje žena koja na TikTok platformi objavljuje pod imenom "collectivelymarried".

@collectivelymarried Better marriage Better life #m#marriageishalalg#gambiag#ghanaiangirlsl#lagostiktokera#abeokutal#lagostiktokg#gambiantiktokerg#gambiangirltiktoku#ugandal#lagosk#kenyantiktokg#gambiantiktokg#gambiangirlsarebeautifulg#gambiangirlstiktokk#kenyantiktokersu#ugandatiktokl#lagostiktokers ♬ original sound - Collectively Married

Praksa čini čuda

- Druga stvar na koju morate obratiti pažnju jeste higijena i to da uvijek budemo čisti. Provjerite da li mirišete dobro, da li imate neki atraktivan parfem na sebi. Posljednja i najvažnija stvar je da praksa čini čuda. Što više vremena budete provodili u spavaćoj sobi, tačnije u krevetu, doći ćete brže do zadovoljstva - rekla je ova žena, vidno zadovoljna svojim životom, makar ako je sudeći prema njenom osmijehu na licu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.