SVE JE MOGUĆE

"Moj muž ima sedam djevojaka i raspored kad s kojom spava": Mlada Brazilka tvrdi da je sretna

Ljubavni par je dospio u medijsku žižu prošle godine kada je "vjenčao" djevojke na neobavezujućoj ceremoniji u Sao Paulu

Čak i Arturovi najbliži imaju problem da shvate njegov život. Instagram

E. Ag.

5.1.2024

Artur O Urso (37) iz Sao Paola godinama se mučio s prekomjernom težinom i vjerovao da nikad neće pronaći pravu ljubav. Zatim je upoznao Luanu i ubrzo su se vjenčali.

Već ste čuli sličnu priču? Uvjeravamo vas da griješite, jer dobiva neočekivani obrt.

Artur je uspio da skine 27 kilograma i oblikuje svoje tijelo, dobivajući brojne komplimente. Tada je poželio da istraži poliamoriju (odnos s trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak), piše Telegraf.rs.

Ni Luana se nije protivila da viđa druge ljude, pa su u zajednički život uključili sedam djevojaka, prenosi The Sun.

- Osjećam se ispunjenom, jer mi je uvijek bila namjera da ga usrećim. Ako je on sretan, i ja sam - objasnila je mlada Brazilka.

Ljubavni par je dospio u medijsku žižu prošle godine kada je “vjenčao” djevojke na neobavezujućoj ceremoniji u Sao Paulu (gdje je poligamija nezakonita).

Dakle, pored Luane, postoje Taina, Lorena, Kjara, Melina, Emeli, Sintija i Tejena. Neke od djevojaka ne žive u neobičnoj zajednici, jer se roditelji protive tome.

Čak i Arturovi najbliži imaju problem da shvate njegov život, kao odani katolici.

Bez obzira na sreću i zadovoljstvo, postoji problem s ljubomorom, pa je jedna od djevojaka, Agata, odlučila da napusti zajednicu.

Artur priznaje da u početku nije mogao da zapamti imena djevojaka, a ima problem da ih sve zadovolji u krevetu, i pored dogovorenog rasporeda.


Bez obzira na to, planira da svoju zajednicu uveća za još dvije djevojke.

Mnogi bi sigurno imali problem s ljubomorom, ali Launa tvrdi da njihova veza nikada nije bila jača.

- Kada smo započeli ovakav život, zbližili smo se. Uvijek smo imali povjerenja, ali sada je to mnogo više. To nas je učinilo jačim - kazala je Luana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.