VRLO HRABRO

Pobjegla je i vjenčala se s muškarcem kojeg je poznavala 13 dana

Još su u braku i imaju troje djece

Podijelila fotografiju sa zaruka i današnju. TikTok

M. Z.

10.1.2024

Ljubav na prvi pogled je moguća, a jedna žena kaže da je ona živi dokaz. Objasnila je da je, iako to ne bi preporučila nikome, pobjegla s muškarcem nakon što ga je poznavala manje od dvije sedmice, piše The Sun.

1,3 miliona TikTok pratilaca

Rejčl (Rachel) (@themrspedersen) je podijelila video s više od 1,3 miliona TikTok pratilaca.

- Kada sam imala 24 godine, pobjegla sam s muškarcem kojeg sam upoznala 13 dana ranije - rekla je.

@themrspedersen When you know, you know! (I don’t actually condone this, kids! Just because it worked for me, doesn’t mean it usually works) #marriedatfirstsight #weeloped #marriedastranger #loveatfirstsight #whenyouknowyouknow

Objasnila je da je bila sigurna u trenutku kada je donijela odluku i pokazala se ispravnom.

Sretni par

- Kad znate, znate! (Zapravo ne opravdavam ovo, djeco! Samo zato što je meni uspjelo, ne znači da obično funkcionira) - dodala je.

Rejčl je podijelila fotografiju s dana njihovih zaruka, na kojoj je obučena u bijelu haljinu, a njen budući mladoženja kleči i prosi je. Godinama kasnije, sretan bračni par može se pohvaliti s troje djece i ne žali zbog svoje odluke nimalo.

Ljudi su u komentarima podijelili svoje mišljenje o njihovoj odluci. Mnogi su bili sretni zbog njih dvoje i bilo im je drago što je uspjelo: "I ja sam to isto napravio s 18 godina!", napisao je jedan komentator.

"Najbolja odluka ikad. Umro je u 33. godini i da se nismo vjenčali mladi, ne bih imala sve ove lijepe uspomene", komentirala je druga osoba. Mnogi su se složili da kada upoznaš ''onu pravu osobu'', jednostavno znaš.

Komentari na video

"Upoznala sam muškarca u Kaliforniji na odmoru i udala se za njega na svoj 20. rođendan. Još sam u braku", dodala je treća osoba. "Moj dečko se preselio iz Francuske u Meksiko, a poznavali smo se tek jedan dan, i dalje smo zajedno nakon pet godina", glasio je još jedan komentar, piše Večernji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.