RIJEŠILA VJEČITU DILEMU

Ako ste se pitali zašto se lijepa djevojka zaljubi u ružnog momka, poslušajte ovu tiktokericu

Video sakupio više od milion lajkova za samo jedan dan

Oduševila ljude na internetu. TikTok

E. Ag.

5.3.2024

Jedna djevojka je na TikToku objavila videosnimak i dala odgovor na vječitu dilemu.

- Znate ono kad vidite neki par i djevojka izgleda kao da je izvan njegove lige, kao ona je zgodna, a on... Pa se drugi tipovi pitaju - kako je uspio da je osvoji? Kako? - započela je Nikol Dojon svoje objašnjenje na TikToku.

Ovaj njen video je dobio više od milion lajkova za samo jedan dan, piše Najžena.rs.

- Vjerovatno se samo ponaša prema njoj kako treba - objasnila je.

@nicole_doyon

Mind blown 🤯

♬ original sound - Nikki❤️‍🔥

- Nevjerovatno mi je kako ljude to toliko buni. To što si zgodan će ti pomoći samo kratko... To razumijete? To što si zgodan će možda privući njenu pažnju, možda će ostati s tobom malo duže nego što bi trebalo. Ali na kraju dana, ako si kreten, ako je ne tretiraš kako treba - neće te odabrati - objasnila je te nastavila:

- Muškarci mogu završiti sa zgodnijim ženama jer žene ne osuđuju toliko. Djevojka će biti s tipom koji je možda po izgledu 'ispod nje' ako se on prema njoj lijepo ponaša. Muškarci će teško primijetiti djevojke koje im nisu privlačne fizički, ali djevojke - mi volimo da izlazimo s ružnim muškarcima. Ok, ako je smiješan i ako se lijepo ponaša prema nama. Sanjam li o ružnom momku? Ne, ali ako će mi poklanjati cvijeće svaki dan – može - zaključila je Nikol i oduševila ljude na internetu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.