LJUBAVNI SASTANAK

Zanimljiva rasprava na prvom sastanku: Želim da znam koliko je moja djevojka plastična

Želim jednog dana da imam djecu i da znam kako će da izgledaju, kazao je dečko

Video završio prije kraja rasprave. Tik Tok

Dž. R.

3.4.2024

Plastične operacije su sve pristupačnije i već godinama uspjevaju da probiju svoje puteve u svijet trendova, što se vidi i po tome što ih sve češće primjenjuju i mladi. 

Žustra rasprava

Na "Tiktoku" je isplivao snimak jednog ljubavnog sastanka. Momak i djevojka sjede u automobilu i vode raspravu oko korekcija koje je ona uradila, dok to tada samo potencijalni dečko na neki način to osuđuje. Priznat ćete, ovo nije najsjajniji razgovor na ljubavnom sastanku.

- Plastične operacije su jedno veliko "ne" za mene. Želim jednog dana da imam djecu i da znam kako će da izgledaju, a ako ti je lice puno nekakvog želea, sumnjam da ću znati - navodi dečko iz videa, a djevojka odgovara:

- Nadam se da razumiješ da moja ili bilo koja kozmetička, estetska korekcija ili operacija, neće oštetiti moje gene?

- Da, to razumijem, zato što tvoji geni nisu stvorili takvo lice kakvo imaš sad i koje vidim, to je zato što nosiš masku. Ne znam zašto se smiješ, ozbiljan sam - govori on.

Pogrešan ton

Djevojka iz videa nastavlja govoreći da je u pitanju samo malo botoksa i filera, koje ima da bi izjednačila gornju i donju usnu. Na to ju je dečko prekinuo pitanjem šta to nije bilo ok sa njenim prirodnim usnama prije zahvata.

Na to je dobio odgovor da to nije njegov problem i da time ne treba da se bavi. Nakon toga, on ju je prekinuo govoreći da jeste lijepa i da je slatka, ali da, ako će biti u vezi, onda želi i da zna koliko ima bilo kakvih korekcija na licu, na skali od jedan do deset. Samo što je to rekao malo grubljim tonom.

- Ozbiljan sam, želim da znam na skali od 1 do 10, koliko je moja potencijalna devojka plastična - upitao je dečko.

Nije dobio odgovor, video se završio na ovom dijelu rasprave, a komentari su se nastavili. Većina ljudi koji su komentarisali snimak složili su se sa dečkom i njegovim mišljenjem, ali da je mogao to i drugačije reći.

- Iako nije na baš najbolji način rekao, sve je bilo tačno - kaže jedan od mnogih sličnih komentara, prenosi Telegraf.rs.

Video možete pogledati ovdje:


@graysworld he’s NOT ken ‼️ @not chloe ♬ original sound - graysworld
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.