ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 17. april

Strijelci neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju

Instagram

Telegraf

17.4.2024

OVAN

Trebat će vam malo vremena da "uđete u formu". Neka vrsta rasijanosti ili pada energije u jutarnjim satima, pa bi bilo dobro da se tada ne prihvatate nekog ozbiljnijeg ili odgovornijeg posla. Danas možete iznenaditi ili obradovati voljenu osobu.

BIK

Jaka energija u poslovnom segmentu, ali može biti i napetosti pa bi bilo dobro da kontrolišete povremenu nervozu. Sa nekim situacijama ćete se lako boriti, dok će vam neke predstavljati razlog za stres i tenziju. Odnos s voljenom osobom je korektan.

BLIZANCI

Nećete dozvoliti da neke osobe manipulišu vama. Lako ćete moći da "pročitate" one s kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu - danas naglašeno flertovanje i odlična komunikacija sa suprotnim polom. Ako ste zauzeti - ne sjedite na dvije stolice!

RAK

Ako vam neko od jutarnjih sati pokvari raspoloženje, ne dozvolite da to utiče na cijeli dan. Prevaziđite i iskulirajte. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na ono što se oko vas dešava. Emotivno - malo ste nesigurni i preosjetljivi.

LAV

Ponašanja nekih osoba vam ne prijaju, pa ćete se truditi da se distancirate i izolujete, održavajući kontakt samo s najbližim saradnicima. Kontakti sa suprotnim polom vam izazivaju zadovoljstvo i donose raspoloženje. Odlična komunikacija s voljenom osobom.

DJEVICA

Iako će neki ljudi danas pokušavati da utiču na vaše mišljenje, vi ste svjesni da ste u pravu i nećete odstupati od onoga što je vaš stav i put. Teško je da ćete se danas privoljeti bilo kome. Ipak, u kontaktu s voljenom osobom možete pokazati i nježniju stranu svoje ličnosti.

VAGA

Koncentracija i fokusiranost su vam odlični i možete uraditi ogromnu količinu obaveza. Ne samo to - podstičete svojim stavom druge i stvarate odličnu atmosferu u okruženju. Osjećate se sputano u trenutnim kontaktima s emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Danas više nego dobro "čitate" one s kojima dolazite u kontakt. Niko ne može sakriti svoje tajne od vas, što ćete obilato koristiti i u partnerskim odnosima. Osobu koju volite danas možete staviti na neku vrstu testiranja i provjere. Ljubav ne bi trebala da funkcioniše tako.

STRIJELAC

Odlično ćete se prilagođavati drugima i umeti da pronađete svoj interes u kontaktu sa njima. Svjesni ste da su vam pomoć i podrška neophodni i spremni ste na kompromis. Neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju, ali se trudite da ne unosite pometnju u odnos.

JARAC

Svjesni ste da morate pristati na uslove koji vam i ne odgovaraju u potpunosti, a sve zarad poslovnog projekta ili dogovora koji vam je važan. Ipak, trudit ćete se da ubacite i svoje uslove. Emotivni partner je spreman da vam progleda kroz prste zbog ponašanja od pre neki dan.

VODOLIJA

Uporni ste da dođete do svog cilja ili da istjerate svoju zamisao, i nemate namjeru da odustanete od toga. Sve okolnosti su na vašoj strani i više je nego izvjesno da je pred vama plodonosan dan. Dogovori s voljenom osobom funkcionišu odlično. Osjećate se dobro.

RIBE

Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i vjerovatno ćete uspjeti, ali ne očekujte lagan put pred sobom. Na kraju dana možete biti iscrpljeni. Niste naročito raspoloženi za veće aktivnosti ili provod s voljenom osobom. Više vam odgovara mirno popodne kod kuće.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.