ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop: Ovnove očekuje zanimljiv susret, a Škorpije tajna romansa na poslu

Slobodni Bikovi preko poslovnih kontakata mogu da upoznaju dvije podjednako zanimljive osobe

Facebook

Z. K.

24.5.2024

Uvijek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Mjeseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mjesec (ukoliko znate gdje se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN

Naglašen znak Blizanaca u koji poslije godinu ulazi i Venera, vladalac vašeg ljubavnog života, slobodnima donosi susret sa mlađom osobom na putu, predavanju, preko prijatelja. Trigon sa Plutonom u Vodoliji povoljno utječe na finansije.

BIK

Iskoristite moć vašeg vladaoca Venera koja poslije godinu ulazi u kuću posla gdje se već nalazi Sunce donoseći vam povišicu ili dvostruku zarade. Slobodni Bikovi preko poslovnih kontakata mogu da upoznaju dvije podjednako zanimljive osobe.

BLIZANCI

Poslije godinu, Venera, planeta ljubavi, novca i uživanja, ulazi u vašu kuću ličnih mogućnosti, donoseći vam popularnost i omiljenost. Veće su šanse da ostvarite planove i na poslovnom i na privatnom planu. Novac stiže preko kontakta sa strancima.

RAK

Venera, planeta ljubavi, ljepote ali i novca, poslije godinu ulazi u vaš znak, donoseći vam paralelne izvore prihoda. Moguća tajna romansa s nekim ko često putuje zbog posla, radi u obrazovnoj instituciji ili se bavi uslužnom djelatnošću.

LAV

Vladalac vaše karijere i načina na koji razmišljate, Venera, poslije godinu ulazi u Blizance, donoseći vam sjajne ideje i poznanstva sa uglednim osobama s kojima ćete nastaviti da se družite. Preko prijatelja možete da upoznate harizmatičnu osobu.

DJEVICA

Venera, planeta novca, poslije godinu, ulazi u vašu kuću karijere, donoseći vam nove poslovne šanse, nove saradnike, putovanja, kontakte sa strancima. Sa dugogodišnjim partnerom ćete postići dogovor u vezi s nečim što je odavno na čekanju.

VAGA

Poslije godinu, vaš vladalac Venera, koja upravlja i vašim finansijama, ulazi u devetu kuću, donoseći vam interesovanje za nova znanja, upis u željenu školu ili na fakultet, kurs, kao i putovanja, selidbu u inostranstvo. Bura na ljubavnom planu.

ŠKORPIJA

Sa ulaskom Venera u kuću novca, poslije godinu, poslovni partner može izraziti želju da uloži novac u vaše ideje. Veće su šanse da dobijete pozajmicu, sponzorstvo, stambeni kredit, nasljedstvo. Tajna romansa na poslu može biti razotkrivena.

STRIJELAC

Venere, planete ljubavi i posla, poslije godinu, u Blizance, stavlja akcenat na svaki oblik ortakluka. Vaša popularnost raste, naročito ako se bavite zanimanjem preko koga ste prisutni u javnosti. Obnova romanse sa starom simpatijom.

JARAC

U vašu šestu kuću, poslije godinu, ulazi Venera, donoseći vam uspjeh, nove mogućnosti i ideje, ali i posla preko glave. Ako tražite posao, lakše ćete ga naći. Romansa sa osobom koju poznajete preko posla. Udvara vam se zauzeta osoba.

VODOLIJA

Venera, planeta novca, ulazi u Blizance i pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku otvarajući nove mogućnosti sportistima, prelazak ili transfer u novi klub. Zaljubljivanje na kraćem putu. Mogu da vam se dopadnu dvije podjednako interesantne osobe.

RIBE

Venera ulazi u vašu kuću privatnosti stavljajući akcenat na porodični život. Veće su šanse da naslijedite neku nekretninu ili porodični posao, da započnete ili proširite privatni biznis, renovirate stan, gradite kuću, a moguća je i selidba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.