RAJ NA ZEMLJI

Topla neobična destinacija za zimske dane

Nikaragva je zemlja namenjena pravim avanturistima

A. F.

Nikaragva je zemlja namenjena pravim avanturistima

Foto: ARHIV


Nikaragva  se nalazi u srednoj Americi graniči sa Kostarikom i Hodurasom.Okružuju je vode Tihog okeana i Karipskog mora.Nikaragva prepuna zaštićenih oblasti, a to znači da je čista priroda gotovo na svakom koraku. Krase je spcijalni rezervati prirode, nacionalni parkovi i biološki rezervati.

Opis: Nikaragva

INSTAGRAM

Nikaragva je zemlja namenjena pravim avanturistima. Ono što ćete ovdje iskustiti i vidjeti vjerovatno nećete moći ni u jednom drugom dijelu svijeta.

U Nikaragvi je vrlo popularno surfovanje niz aktivni vulkan! Ekstremno, zabavno i jedinstveno, ali i opasno!

Opis: Idealno za odmor

INSTAGRAM

Najpopularniji vulkan na kojem se izvodi ovaj ekstremni sport je Cerro Negro. Iako mještani kažu da nema opasnosti, možda će te zabrinuti činjenica da je posljednja erupcija bila 1999. godine, što i nije baš tako daleko. Postoje i ture koje se odnose samo i na šetnje po stranama vulkana, međutim, najbolji dio je kada se spuštate. Kako kažu nadležni nema opasnosti od erupcija, ali može da dođe do pada i ogrebotina.

U Nikaragvi postoji još mnogo vulkana, koje možete posjetiti kada se nađete u ovoj zemlji. Još mnogo zanimljivih stvari poput, surfovanja na vodi, planinarenja i vožnja biciklom po prirodnim rezervatima vas očekuje ukoliko se odlučiš da svoj aktivan odmor provedeš u ovoj nevjerovatnoj zemlji. 

Više o temi Nikaragva

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na