RAJSKA OAZA

Otok Lošinj više od ljetne turističke atrakcije

Možete, primjerice, unajmiti bicikl i voziti se stazama koje vode kroz gustu borovu šumu ili pak odigrati partiju tenisa na jednome od brojnih teniskih terena

Lošinj postao pravo turističko središte. AGENCIJE

A. F.

8.8.2021

Svako ko se po prvi put zatekne na otoku Lošinju može biti siguran da će se upravo na ovome mjestu probuditi sva njegova čula. Rajski otok, kakvim ga mnogi smatraju, bogat je prekrasnim plažama i skrivenim uvalama, ali ovdje ćete pronaći i mnogo više od ljetnih turističkih atrakcija. Lošinj je savršeno mjesto za zdravstveni turizam, a svojim sadržajima i bogatom ponudom ispunit će svaku vašu želju.


Lošinj je savršeno mjesto za zdravstveni turizam. AGENCIJE

Danas je Lošinj postao pravo turističko središte, a posjećuju ga turisti iz svih krajeva svijeta kako bi se ovdje odmarali ali i iskoristili sve prednosti za duševni i tjelesni oporavak. Već i sam pogled na prekrasnu prirodu i više je nego dovoljan, a kupanje u čistom moru, šetnje pješačkim i planinarskim stazama te bogata ponuda wellness programa uistinu mogu preporoditi čovjeka.


Lošinj postao pravo turističko središte. AGENCIJE

Oni koji vole uživati u aktivnom odmoru, na Lošinju će pronaći brojne aktivnosti kojima će svoj izgled i formu dovesti u savršen red. Možete, primjerice, unajmiti bicikl i voziti se stazama koje vode kroz gustu borovu šumu ili pak odigrati partiju tenisa na jednome od brojnih teniskih terena. Osim plivanja u moru, ljubitelji vodenih sportova imaju priliku uživati u ronjenju, surfanju ili jedrenju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.