LUKSUZNO LJETOVALIŠTE

Sen Trope: Dragulj Azurne obale

Magična igra ljepote, raskoši i sklada odigrava se svakodnevno na živopisnim ulicama ovog mjesta

Sen Trope. Twitter

A. F.

10.8.2022

Vjerojatno velik dio nas kad čuje za Sen Trope prvo pomisli na luksuz i raskoš. Recimo da niko od nas nije pogriješio i da smo svi u pravu kad pomislimo na ovo mjestašce koje se razvilo u jedno od najpoznatijih elitnih ljetovališta za pravu elitu što si velik dio ljudi jednostavno ne može priuštiti.


Pored blještavila i sjaja, Sen Trope ima duh davnih vremena koja su prošla, a koja se mogu osjetiti praktički na svakom koraku jer unatoč modernizaciji današnjeg vremena, ovo nekadašnje ribarsko mjesto i dalje zadržava čari prošlosti i nekadašnjih običaja.


Ako se odlučite za dolazak, morate znati da je dublji džep obavezan, a da ne govorimo o tome kako se ipak nalazite u središtu mondenog ljetovališta svih bogatih i slavnih što naravno zahtijeva određenu vrstu ponašanja. Ako vas zanima, samo izvolite.


Magična igra ljepote, raskoši i sklada odigrava se svakodnevno na živopisnim ulicama ovog mjesta. Stjecište bogatih i slavnih, ovo mjesto je odlično za kupovinu na čitavoj Azurnoj obali. Ovaj grad se dodvorava svima, tako da ovde možete pronaći prodavnice suvenira, mesare, pekare, poslastičarnice, ili radnje svjetskih dizajnerskih imena

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.