LETE GODINE

Ako mislite da niste stari, samo da znate da Beba sunce iz ''Teletubbiesa'' čeka bebu

Bivša TV zvijezda koja se u svakoj epizodi serije pojavljivala kao Beba sunce sada ima 28 godina

Beba Sunce čeka svoju bebu. Instagram

M. Z.

12.10.2023

Džesika Smit (Jessica Smith), koja se pojavljivala kao Beba sunce u dječijem hit-šouu ''Teletubbies'', objavila je na Instagramu da je trudna. 

Prvo dijete

Bivša TV zvijezda koja se u svakoj epizodi serije pojavljivala kao Beba sunce sada ima 28 godina i čeka svoje prvo dijete s partnerom Rikijem Latemom (Ricky Latham).

Podsjetimo, ''Teletubbies'' je hit-serija uz koju su odrasle mnoge generacije, a emitirala se od 1997. do 2001., dok je reboot s ukupno 120 epizoda i novom Bebom sunce emitiran od 2014. do 2018. godine.

Vijest da je beba iz šoua sada odrasla osoba i čeka svoju bebu šokirala je ljude, a mnogi pišu kako je ovo najbolji dokaz koliko smo ostarjeli.

Skrivala identitet do 19. rođendana

Inače, Smit je tek nakon 19. rođendana odlučila objaviti javnosti da je ona zapravo Sunce iz šoua, a na tu odluku ohrabrili su je roditelji. Ispričala je kako je kao beba išla na pregled u bolnicu, a baš tog dana producenti su bili u potrazi za bebom koja će utjeloviti lik Sunca.

- Sjedila sam na visokoj stolici, a na podu je bio moj otac, koji se igrao autićima kako bi me natjerao da pogledam dolje. Rekli su mi i da je snimanje trajalo otprilike pola dana - ispričala je Džesika, koja se više ne bavi glumom, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.