POGLEDAJTE VIDEO

Medvjed upao na roštilj pa pojeo deset pljeskavica i popio koka-kolu

Jedan se medvjed odlučio zasladiti kad je u društvu još jednog kolege lopova ušetao u dvorište porodične kuće u Tenesiju

Medvjed večera. TikTok

M. Z.

19.10.2023

Jedan se medvjed odlučio zasladiti kad je u društvu još jednog kolege lopova ušetao u dvorište porodične kuće u Tenesiju i ugledao roštilj.

@melmelll7197 Damn bears ate our dinner tonight #bearweek #gatlinburgtennessee ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

Medvjed je pronjuškao oko roštilja pa je šapama podignuo poklopac i zatim polako pojeo svih deset pljeskavica, ne ostavljajući ništa drugom medvjedu. Nakon što je završio s obrokom, srušio je limenku koka-kole i popio proliveno piće.

- Prokleti medvjedi su nam pojeli večeru - napisao je tiktoker uz video koji je prikupio više od 1,7 miliona pregleda i gotovo 110 hiljada lajkova.

"Baš lijepo da ste im ostavili nešto za jesti", našalio se jedan tiktoker, a drugi je komentirao: "Jao, popio je i dijetnu kolu." "Ništa nije htio podijeliti", "Uletio mu jackpot" i "Vidi se da ima iskustva", samo su neki od brojnih komentara.

Podsjetimo, nedavno je objavljen sličan video u kojem je prikazano kako se medvjed zasladio kad je skočio za sto na jednom porodičnom slavlju, a mnogi su pohvalili reakciju majke koja je zaštitila dijete i ostala mirna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.