VRIJEDI PROBATI

Sedam puta dobio na lutriji i otkrio svoje trikove

Sedmostruki dobitnik na lutriji Ričard Lustig dijeli svoje savjete o tome kako povećati šanse za dobitak na lutriji

Ako već igrate na sreću, imajte neka pravila. Facebook

M. Z.

23.10.2023

Vjerovatno svi ljudi na svijetu u nekom trenutku razmišljaju šta bi uradili da dobiju na lutriji. Neki bi potrošili novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odjeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

Dobio više od milion

Sedmostruki dobitnik na lutriji Ričard Lustig (Richard) dijeli svoje savjete o tome kako povećati šanse za dobitak na lutriji. Ovaj čovjek iz Orlanda, Florida, SAD, osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara u iznosu većem od milion dolara.

-Tri stvari koje možete učiniti da povećate svoje šanse za dobitak na lutriji su da odaberete svoje brojeve i pridržavate ih se svaki put, postavite budžet i nikada ne trošite novac na stanarinu ili namirnice da biste igrali lutriju - rekao je za Fox.

Ali jesu li Ričardovi savjeti zaista korisni? Pa, njegov prvi savjet je odabrati brojeve i držati ih se svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da nijedna kombinacija neće povećati vaše šanse ni u jednoj prilici, prema Forbesu.

Tri savjeta

Ričardov drugi savjet je jednostavan: odredite budžet. To je svakako dobar savjet. Nema smisla osvajati 10.000 dolara ako ste već potrošili 20.000 dolara na karte. A Ričardov treći savjet? Što više igrate, veće su šanse da osvojite nagradu, prenosi Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.