DRUŠTVENE MREŽE

Tinejdžera napali jer nije baki prepustio mjesto u autobusu: Evo kako se priča iz susjedstva završila

Fotografija je ubrzo uklonjena jer su se javili putnici iz autobusa i objasnili da nije sve kao što se čini

Prizor je mnoge razljutio i pokrenula se lavina negativnih reakcija. X (Twitter)

E. Ag.

27.10.2023

Društvenim mrežama proširila se fotografija bake koja sjedi na stepenici u beogradskom autobusu dok se u sjedalu kraj nje udobno smjestio tinejdžer s mobitelom u ruci. Prizor je mnoge razljutio i pokrenula se lavina negativnih reakcija na ponašanje današnje mladeži.

- Lice Srbije. Baka koja sjedi na podu. Mladi dečko koji je umorniji od nje, valjda - piše na fotografiji koja je prvobitno objavljena na Instagram stranici Serbialive-beograd, prenosi Blic.

Fotografija je ubrzo uklonjena jer su se javili putnici iz autobusa i objasnili da nije sve kao što se čini.

- Momak je ponudio baki mjesto, ali ona je odbila pa poslije sjela tu gdje je i uslikana - objasnila je jedna djevojka.

Ipak, fotografija je u međuvremenu završila na X-u, gdje se razvila rasprava o tome ko bi kome trebao ustati u javnom prijevozu.

- "Ja ću uvijek ustati starijima i trudnicama, ali kada će ljudi shvatiti da vam niko nije dužan ustati, čak ni ako je mlad i zdrav", "To je kućni odgoj. Meni bi bilo neugodno ne ustati", "Cijeli život ustajem starijima, trudnicama i majkama s malom djecom. Onda mi se dogodilo da sam do osmog mjeseca trudnoće, koliko sam se vozila autobusom, stajala jer apsolutno nikoga nije bilo briga što sam trudna. Sada ne ustajem nikome" - neki su od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.