NEVRIJEME

Ljude oduševila reporterka koja se javila uživo iz Španije tokom snažne oluje

Reporterka je na društvenim mrežama dobila brojne pohvale gledalaca koji su joj pisali da je jako hrabra i predana svom poslu.

Reporterka se bori s nevremenom. Twitter

M. Z.

3.11.2023

Snimak španske reporterke Paule Filgueras koja je nedavno izvještavala iz Galicije u Španiji proširio se društvenim mrežama.

Izvještavala je tokom snažne oluje, a ako je suditi prema snimku, reporterka je jedva stajala na nogama dok je puhao snažan vjetar. U isto vrijeme borila se držeći mikrofon u jednoj ruci, a kišobran u drugoj.

- More je vrlo nemirno, valovi dosežu visinu do devet metara, udari vjetra su jaki - izvijestila je Paula, a voditelj u studiju zahvalio joj je što je uspjela održati vezu. Potom ju je zamolio da se makne na sigurnije područje, zaštićeno od kiše i vjetra.

Reporterka je na društvenim mrežama dobila brojne pohvale gledalaca koji su joj pisali da je jako hrabra i predana svom poslu.

Podsjećamo, snažna oluja Ciaran pogodila je dio Evrope, a španski mediji pišu da je u Galiciji uzrokovala vjetrove koji dosežu 168 km/h te intenzivne oborine, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.