NEOČEKIVANA REAKCIJA

Roditelji tinejdžerici poklonili Teslu, ona im poručila: "Radije ću pješačiti"

Snimak je sakupio 30,5 miliona pregleda

Poklon za 16. rođendan. TikTok

E. Ag.

14.12.2023


Velikodušna mama ostala je zatečena reakcijom svoje kćerke tinejdžerice koja je izjavila da bi "radije pješačila nego vozila novu Teslu" koju je dobila za 16. rođendan.

Mama Neši (Neshie) snimak reakcije svoje nezahvalne kćerke na rođendanski dar objavila je na TikToku. Rekla je da planira iznenaditi kćerku pa joj je zavezala oči i izvela je van. No reakciji tinejdžerice nije se nadala.

- Ne volim Tesle - rekla je hladno djevojka kad je ugledala automobil ukrašen mašnom.

@neshieslife2340 Surprised my daughter with her sweet 16 gift and she didn’t even like it I’m so piss right know I can’t stand a ungrateful kids!😰😓😥😥 #spoiledkids#momlife #viralvideos ♬ original sound - Neshie’s life

Potom je mami pokušala objasniti da je htjela Mercedes te je počela nagovarati da vrati Teslu. Ni 1.600 dolara u gotovini nije bilo dovoljno da se tinejdžerica odobrovolji. Mami je vratila ključ od automobila i ušla u kuću ostavivši šokiranu majku na prilazu.

Snimak je sakupio 30,5 miliona pregleda i mnogi nisu mogli vjerovati da bilo ko može tako reagirati na novi automobil. Roditelji su na koncu zamijenili Teslu za Chevrolet, ali djevojku ni to nije zadovoljilo.

- Neću to voziti - rekla je i udarila auto nogom. Ipak, mama je popustila i na kraju odvela kćerku u salon Mercedesa da sama izabere automobil koji želi, piše Index.hr.

@neshieslife2340 I took her to Mercedes Benz and she thoughtvshe was going to get a 115,000 dollar car nope not going to happen #spoiledkids #momlife #momlifeiscrazy #viralvideos ♬ original sound - Neshie’s life
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.