ŽIVOT U BIH

Parižanka koja živi u Sarajevu otkrila šta je najviše oduševilo: "Ovo je moj pogled"

Došla sam raditi u jednom kafiću koji se nalazi 20-ak minuta od centra Sarajeva, kazala je

Parižanka s adresom u Sarajevu. Instagram

D. R.

19.1.2024

Parižanka koja trenutno živi u Sarajevu je na svom TikTok profilu podijelila svoja iskustva vezana za život u Bosni i Hercegovini.

Posebno ju je, kako kaže, oduševio Trebević.

- Napravila sam pauzu kako bih zapalila cigaru i ovo je moj pogled. Došla sam raditi u jednom kafiću koji se nalazi 20-ak minuta od centra Sarajeva i ovo je pogled - napisala je i pokazala zapanjujuć prizor šume prekrivene snijegom, dok se u pozadini vidi panorama grada.

@peanutbutterovic If you like nature and haven’t visited Sarajevo, this is your sign! 👀 #sarajevo #bosnia #trips #europe #tourism #view #mountains ♬ original sound - Calvin Klein

Otkrila je koliko joj je vremenski potrebno da dođe od centra Sarajeva do Trebevića. Iz stana je izašla u 12:41. Vozila se tramvajem po Sarajevu, a onda se sastala s prijateljem. Išli su žičarom i na planinu su stigli u 13:20 sati.

@peanutbutterovic Replying to @Amila How long does it take to go from the city centre of Sarajevo to the mountains, without a car? 🤔⛰️#sarajevo #sjj #bosnia #balkantok #internationals ♬ original sound - peanutbutterović 🇧🇦🇫🇷
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.