POGLEDAJTE SNIMAK

Na prepunoj plaži se pojavio opaki morski pas: U trenutku je nastala opća panika

Zastrašujuća situacija dogodila se na jednoj plaži u SAD

Među kupačima zavladala panika. Facebook

M. Z.

25.1.2024

Dok uživate na sunčanoj plaži i razmišljate o hladnom piću, jedino što vam treba biti na pameti je kada ćete se ponovo osvježiti u moru. Problem nastane kada neko drugi odluči promijeniti vašu uživanciju, a situacija postaje još gora ako je taj neko - morski pas.

Na Sunny Isles plaži, Majami, Florida, u SAD, ljudi su imali priliku svjedočiti pravoj filmskoj sceni. Na plaži je bilo puno ljudi, koji su jednostavno odlučili uživati u svom danu, a odjednom se u samom plićaku stvorio morski pas. Snimak koji je objavljen na LADbible New Zealand Facebook stranici mnoge je ostavio bez teksta.

Na snimku se vidi gornja peraja od morskog psa kako viri iz mora, dok je svugdje okolo morskog psa sve prepuno ljudi. Naravno, panika je zavladala plažom u kratkom roku, ali je opaki grabežljivac, na svu sreću, imao potpuno drugi cilj.

Naime, kako se ispostavilo, morski pas je zapravo lovio jedan drugi plijen, ražu. S obzirom na to da se raža ne vidi jer je ispod površine vode, vrlo je jasno zašto su svi počeli paničariti. Na svu sreću, sve je završilo dobro, piše Klik.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.