EGZOTIČNA DESTINACIJA

Hotel u Meksiku mamac za influensere

S neuporedivim pogledom na tirkizne vode Tihog okeana, meksički Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal osvaja društvene mreže

Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal u Meksiku. Facebook

Dž. R.

27.2.2024

Između planine i okeana, Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal u Meksiku izlazi u zavodljivo idilično okruženje, ispunjeno prirodnim ljepotama i influenserima koji su opsjednuti Instagramom i društvenim mrežama.

Zvuci talasa

Hotel s pet zvjezdica ima luksuzne objekte prekrivene kamenom i pješčanim nijansama, ali također ima sjajne dodatke: prostrane sobe za tretmane koje se povezuju s ultraluksuznim bazenima sa slanom vodom.

U isto vrijeme, možete ručati u glamuroznom restoranu pored stijene, gdje su zvuci talasa savršena zvučna podloga za romantičnu večeru. Veličanstveni pejzaž koji okružuje luksuzno odmaralište odigrao je odlučujuću ulogu u osvajanju nagrade „2024 Hotel Instagram of the Year“ u okviru nagrada Forbes Travel Guide.

Nevjerovatan pogled

Izgrađen na ogromnoj površini na najjužnijem kraju meksičke obale, Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal nalazi se na nekoliko minuta od užurbanog centra Kabo San Lukasa, a ipak nudi idealne uslove za opuštanje i razmišljanje. Također, možete da se zabavite u bilo kom od tri velika bazena i baru za kupanje, odakle možete naručiti i uživati u najboljim morskim plodovima u Los Kabosu uz hipnotizirajući pogled na more.

Dostupan samo kroz privatni tunel Dos Mares, popularni hotel je ugrađen u visoke litice planine Pedregal, pružajući pogled na tirkizne vode Tihog okeana, dok se netaknuta plaža proteže ispred vaših nogu.

Spa usluge

Bez obzira koji smještaj izaberete, Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal nudi tim ličnih asistenata koji su spremni da vam pomognu 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Svaka soba ima svoju terasu i mali bazen za uživanje u tim magičnim zalascima sunca.

Odmaralište s pet zvjezdica iscjeljuje um, tijelo i duh jer nudi programe tretmana usklađene s četiri lunarne faze, kako bi vas uskladio s ritmovima prirode i poboljšao vaše blagostanje, dok spa nudi druge usluge meksičkih narodnih lijekova razvijene zajedno s lokalnim šamanima za čišćenje i obnavljanje duha, koristeći niz različitih rituala i blagotvornog bilja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.