KATIKIES GARDEN

Nagrada za najbolji hotel otišla u Grčku: Pogledajte kako izgleda

Impresivna kolekcija od sedam luksuznih grčkih hotela na Mikonosu i Santoriniju

Hotel - Avaz
Hotel - Avaz
Hotel - Avaz
Hotel - Avaz
Hotel - Avaz
+1
Dž. R.

19.3.2024

Grupa Katikies s ponosom objavljuje još jednu izuzetno važnu nagradu, jer drugu godinu zaredom jedan od najvrednijih hotela na ostrvu Santorini ponovo osvaja globalno priznanje. 

Tačnije, jedinstveni Katikies Garden je izabran za velikog pobjednika Svjetske nagrade za putovanja u kategoriji vodećih hotelskih apartmana u Grčkoj, što je veoma važna nagrada kojom je ovaj luksuzni hotel okrunjen i 2021. i 2023.

Očaravajući ambijent

Katikies Garden je jedan od najupečatljivijih hotela grupe Katikies, smješten u starom katoličkom manastiru u Firi na Santoriniju.

Njegov očaravajući ambijent, zajedno sa vrhunskim sadržajima, personaliziranom uslugom, nagrađivanim kulinarskim i vinskim iskustvima i ultra-luksuznim sadržajima, redefiniše koncept luksuznog gostoprimstva na Kikladima i ima za cilj da uvijek nadmaši čak i najveća očekivanja pronicljivih putnika, prenosi Lux Life.

Katikies je impresivna kolekcija od sedam luksuznih grčkih hotela na Mikonosu i Santoriniju. Njihova očaravajuća atmosfera i njihov jedinstveni duh gostoprimstva inspirirani su osjećanjima koja ova ostrva bude u srcu svakog putnika.

Jedinstvena iskustva

Kao svevremenske vrhunske destinacije za odmor, ova ostrva velikodušno nude romantiku, poeziju života i priliku da doživite potpuno jedinstvena iskustva. Katikies hoteli su rođeni iz strasti iste inspiracije.

Hotelske lokacije kombiniraju mir sa privatnošću, nudeći sigurno utočište gdje gosti mogu uživati u magiji koja ih okružuje. Arhitektonski dizajn je u savršenom skladu sa prirodnim okruženjem, koji, nudeći putnicima ukus autentičnog i istovremeno luksuznog gostoprimstva, uspjevaju savršeno da se prilagode nepremostivom prirodnom pejzažu i pored toga što se hoteli vremenom obnavljaju.

Katikies hoteli stvaraju osjećanja i uspomene koje ostaju neizbrisive tokom vremena, dok njihov jedinstveni svijet odaje počast ljepoti prirode i čovjekovoj sposobnosti da je ispolji u potpunosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.