KARIBI

Zlatni pasoš: Kupite imanje i dobijete državljanstvo

Na ovom ostrvu nalazi se The Residences at Secret Bay, nagrađivano odmaralište sa vilama

Dominika. Pixabay

Dž. R.

9.4.2024

U srcu Kariba leži Dominika, mirno utočište poznato kao „Otok prirode“ zbog svoje netaknute ljepote i pejzaža.

Šest zvjezdica

Unutar ovog raja nalazi se The Residences at Secret Bay, nagrađivano odmaralište sa vilama poznato po luksuznom iskustvu sa šest zvjezdica. 

Nedavno je predstavljen novi dragulj u okviru ovog veličanstvenog lokaliteta , Clifftop Multi-Villa Estate vrijedan 4.500.000 dolara, koji nudi neuporedivo bogatstvo pronicljivim kupcima.

Clifftop Multi-Villa Estate se sastoji od dvije izuzetne vile, Zabuco V i Ti-Fèy II međusobno povezane privatnom stazom. Ovo imanje se prostire na velikodušnih 500 kvadratnih metara pažljivo dizajniranog životnog prostora. 

Izrađene sa posebnom pažnjom usmjerenom prema detaljima, vile neprimjetno spajaju enterijere i eksterijere sa prostranim terasama za ručavanje i odmor, privatnim bazenima, prostorima za roštilj i bujnim vrtovima u dvorištu.

Oličenje luksuza

Enterijer odiše elegancijom, sa završnim obradama od dominikanskog crvenog kedra koje govore o bogatom prirodnom naslijeđu otoka. 

Najsavremeniji sadržaji podižu životno iskustvo, sa kuhinjama otvorenog plana opremljenim Siemens aparatima, granitnim pločama i nizom modernih pogodnosti uključujući brzi bežični internet, Sonos Bluetooth zvučnike, pametne televizore sa Netflix pristupom i klima uređajima. 

Svaka udobnost je uzeta u obzir kako bi se osiguralo da stanari uživaju u oličenju luksuznog života usred prelijepe ljepote Dominike.

Netaknute plaže

Štaviše, kupci imaju priliku da dobiju državljanstvo kroz dominikanski program Citizenship by Investment, usklađujući se sa globalnim trendom sticanja „Zlatnih pasoša“ kroz ulaganje u nekretnine, kombinirajući tako luksuzan život sa strateškim financijskim planiranjem.

Smješteno na vrhu litice sa pogledom na čuveno odmaralište Secret Bay, koje je Travel + Leisure nedavno nazvao odmaralištem broj 1 na Karibima, Bermudima i Bahamima, ovo imanje predstavlja oličenje luksuza. 

Vlasnici uživaju u ekskluzivnom pristupu netaknutim plažama za kupanje, vrhunskim sadržajima odmarališta i nizu avanturističke opreme, osiguravajući da je svaki trenutak prožet karipskim uživanjem.

Pored svoje neuporedive ljepote i pogodnosti, Clifftop Multi-Villa Estate nudi vlasnicima priliku da učestvuju u veoma uspješnom programu iznajmljivanja odmarališta, zarađujući novac dok nisu u rezidenciji. Bilo da tražite privatno sklonište ili priliku za ulaganje, ovo imanje obećava neuporediv luksuz.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.