BLAMAŽA BORCA

Zeljković: Lalatović nema čarobni štapić, od kada je došao vide se pozitivne promjene

Trener Lalatović i fudbaleri imaju našu punu podršku - rekao je potpredsjednik Borca

Nenad Lalatović. FK Borac

Piše: G. Š.

15.7.2022

Nakon sinoćnje blamaže Borca na Farskim Ostrvima i eliminacije u 1. kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu od B36, Banjalučani su na udaru kritika.

- Trener Nenad Lalatović i fudbaleri imaju našu punu podršku - rekao je Bogoljub Zeljković, potpredsjednik Borca i dodao: 

- Lalatović nema čarobni štapić, od kada je došao u klub vide se pozitivne promjene. Pozivam sve na strpljenje.

Također,  Bogoljub Zeljković je dodao i ovo:

- Poraz koji boli i koji nismo očekivali. Imali smo prednost i upozoravali smo igrače da ne smije doći do opuštanja. Oni jesu amateri, ali danas svako igra fudbal. Jeftino smo primili golove, nakon naših grešaka. Poslije smo imali šanse koje nismo iskoristili i to je to. Sada se okrećemo prvenstvu i trener Nenad Lalatović i igrači imaju našu apsolutnu podršku. Imali smo malo vremena da se sve kockice uklope jer smo doveli dosta pojačanja. Lalatović nema čarobni štapić. Kažem vjerujemo njemu i igračima. Vidio sam da ima dosta negativnih komentara, kako medija tako i navijača, ali pozivam sve na strpljenje. Svi smo nezadovoljni, svima nam je teško, ali moramo da dignemo glavu i nastavimo da radimo. Okrećemo se prvenstvu, zaključio je potpredsjednik Borca

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.