PODGORICA Zanimljiv slučaj

Zastupnica u Crnoj Gori podržava ostavku svog muža, ali tvrdi da nema problema u braku

Avaz.ba
03.04.2019 12:18

Draginja Vuksanović-Stanković: U službi glasača

U Crnoj Gori nezabilježen slučaj. I ne samo nezabilježen tamo već rijetko viđen uopće na našim prostorima.

U okruženju gdje svoj svoga zapošljava kako stigne i umije, kopajući i boreći se i nogama i rukama, bez obzira na stručne i moralne vrijednosti, primjer da neko indirektno podržava smjenu svoga muža, a da pritom tvrdi kako nema nikakvih problema u braku, prosto je nevjerovatan.

Draginja Vuksanović-Stanković, zastupnica u crnogorskom parlamentu, na protestu u Podgorici potpisala je "Sporazum o budućnosti" i time indirektno zatražila ostavku muža, vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića.

Ovim potezom je izazvala i šale na račun svog bračnog života, koje danima ne prestaju na društvenim mrežama, prenose novosti.rs.

- Moj suprug i ja se međusobno razumijemo i podržavamo jedno drugo za autonomno postupanje u obavljanju svojih funkcija i zauzimanju stava, pa makar se i ne slagali. Potpis na sporazum je rezultat političke principijelnosti - objasnila je ona.

Kako je kazala, na izborima su je birali građani, a ne vrhovni državni tužilac.

- Zato za svoj politički rad na poziciji zastupnika odgovaram samo građanima - poručila je ova zastupnica.

Vjerovatno joj ovih dana nije lako, ali to je valjda cijena principijelnosti.

Zastupnica Socijaldemokratske partije (SDP Crna Gora) bila je kandidatkinja te stranke na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori prošle godine.

Komentari

NA VRH