PREDSJEDNIK CRNE GORE

Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke podrške Cetinju

Zvaničnici su iskazali saosjećanje sa porodicama žrtava i solidarnost sa Crnom Gorom i njenim narodom u ovom teškom trenutku, navodi se iz njegovog kabineta

E. Ć.

Đukanović: Danas imao telefonske razgovore sa Milanovićem i Begajem

Foto: Agencije


Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović zahvalio se zvaničnicima zemalja iz regiona koji su izrazili najdublje saučešće povodom tragedije na Cetinju nakon što je Vuk Borilović ubio deset i ranio još šest osoba.

Izraze najdubljeg saučešća povodom tragedije na Cetinju uputili su predsjednici država regiona, Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski, Kosova Vljosa Osmani i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić.

Kako je saopćeno iz njegovog Kabineta, Đukanović je danas imao odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i predsjednikom Albanije Bajramom Begajem.

- Zvaničnici su iskazali saosjećanje sa porodicama žrtava i solidarnost sa Crnom Gorom i njenim narodom u ovom teškom trenutku - naveli su iz Kabineta.

Đukanović je istakao da veoma cijeni pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške Cetinju i Crnoj Gori zbog nezapamćene tragedije crnogorskog društva, nenadoknadivog gubitka ljudskih života, patnje i bola porodica i prijatelja žrtava.

Više o temi Milo Đukanović

NA VRH

Podijeli članak na