PREDSJEDNIK CRNE GORE

Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke podrške Cetinju

Zvaničnici su iskazali saosjećanje sa porodicama žrtava i solidarnost sa Crnom Gorom i njenim narodom u ovom teškom trenutku, navodi se iz njegovog kabineta

Đukanović: Danas imao telefonske razgovore sa Milanovićem i Begajem. Agencije

E. Ć.

13.8.2022

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović zahvalio se zvaničnicima zemalja iz regiona koji su izrazili najdublje saučešće povodom tragedije na Cetinju nakon što je Vuk Borilović ubio deset i ranio još šest osoba.

Izraze najdubljeg saučešća povodom tragedije na Cetinju uputili su predsjednici država regiona, Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski, Kosova Vljosa Osmani i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić.

Kako je saopćeno iz njegovog Kabineta, Đukanović je danas imao odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i predsjednikom Albanije Bajramom Begajem.

- Zvaničnici su iskazali saosjećanje sa porodicama žrtava i solidarnost sa Crnom Gorom i njenim narodom u ovom teškom trenutku - naveli su iz Kabineta.

Đukanović je istakao da veoma cijeni pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške Cetinju i Crnoj Gori zbog nezapamćene tragedije crnogorskog društva, nenadoknadivog gubitka ljudskih života, patnje i bola porodica i prijatelja žrtava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.