LIDER ALBANSKE ALTERNATIVE

Đeljošaj: Protiv smo rušenja Vlade Dritana Abazovića

Iako imamo dvije inicijative i veliki broj poslanika koji žele da ruše Vladu, ovom prilikom nisam da se bira put tek da se priklonimo većini (većinama!), već sam za principijelan stav, pa marak ostali u manjini, kazao je

Nik Đeljošaj: Iako ne podržavamo ovakav ugovor sa SPC-om, smatramo da je nelogično rušiti Vladu. TVCG

S. S.

19.8.2022

Albanska alternativa kao dio Albanske liste, je protiv rušenja Vlade Crne Gore Dritana Abazovića koju smo podržali i u koju učestvujemo, poručio je lider Albanske alternative i predsjednik Općine Tuzi Nik Đeljošaj.

- Iako na sjednici Vlade nismo podržali prijedlog Temeljnog ugovora Crne Gore sa SPC-om u sadržini koji je usvojen, ipak smatramo da je nelogično rušiti Vladu baš zbog Temeljnog ugovora u sadejstvu sa najvećim podržavaocima tog istog ugovora. To je, po meni neracionalno i štetno za državu Crnu Goru - napisao je Đeljošaj na Facebooku.

Prema njegovim riječima, volio bi da ga vrijeme demantuje što je pogriješio.

- Svakako, iako imamo dvije inicijative i veliki broj poslanika koji žele da ruše Vladu, ovom prilikom nisam da se bira put tek da se priklonimo većini (većinama!), već sam za principijelan stav, pa marak ostali u manjini - poručio je Đeljošaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.