OBRAČUNI

Ljepotica u raznesenom Audiju je iz Marbelje, ljetovališta gdje se kriju kriminalci s Balkana

Blic.rs

11.8.2018

Djevojka koja je jutros povrijeđena u eksploziji automobila u zemunskom naselju Galenika je Olat Bilbao Gonzales (20), poznata kao Miss Marbelje za 2014. godinu. 

Ona je, najvjerovatnije, kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih s Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav Miša Ognjanović nedavno ubijen, piše ''Blic''. 

Bivša Miss Marbelje, povrijeđena jutros u eksploziji u Zemunu, bila je u društvu sa Strahinjom Stojanovićem, koji je navodno bio blizak s kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića, a pojavio i kao svjedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole i Miloša Vidakovića, svog kuma.

Kako su se djevojka iz Španije i Stojanović upoznali i otkad su u kontaktu, utvrđuje se, jer je on proljetos pušten iz zatvora.


Interesantno je da je ona bila Miss Marbelje, gdje je, prema operativnim informacijama sigurnosnih službi, utočište našlo dosta kriminalaca s ovih prostora koji su povezani sa švercom droge, prvenstveno kokaina.

Olat je 2014. godine s modelom Markom Romerom pobijedila na takmičenju “Mis i Mister svijeta Marbelja”, a 2. avgusta je proslavila 20. rođendan.

Prema prvim informacijama, ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala. Vozilo je izgorjelo, ona je uspjela da se izvuče, a nadležne ekipe zatekle su je kako leži kraj automobila.

Hitna pomoć prevezla je povrijeđenu s otvorenim prijelomom potkoljenice u Urgentni centar, a njeno stanje je stabilno.

Sumnja se da je eksploziv zbog kog je automobil odletio uzrak podmetnut.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.