IZ DRUGOG UGLA

Vučićeva supruga "ukrala šou" na inauguraciji predsjednika Srbije

Stoga je skromna Tamara u rozoj decentnoj haljini i dobroj liniji, izazvala opće simpatije i pometnju na tamošnjim društvenim mrežama

H. J. I.
 • Aleksandar i Tamara Vučić

  Aleksandar i Tamara Vučić

  Foto: Agencije


Povodom Vidovdana i zvanične potvrde Aleksandra Vučića za novoizabranog predsjednika Republike Srbije, koji je na ovu funkciju izabran po drugi put već u prvom krugu, u Beogradu je organizirana dodjela najviših državnih priznanja pojedinim zaslužnim umjetnicima i ličnostima.

 • Aleksandar i Tamara Vučić

  Aleksandar i Tamara Vučić

  Foto: Agencije


Ipak, prema fotografijama objavljenim u srbijanskim medijima, pored nagrađenih glumaca Miloša Bikovića, operskog umjetnika Andreja Bočelija ili režisera Aleksandra Ristića i fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, šou je ipak "ukrala" Vučićeva supruga Tamara.

 • Tamara Vučić je ukrala šou

  Tamara Vučić je ukrala šou

  Foto: Agencije


Oni su u braku od 2013. godine, i rijetko se pojavljuju u javnosti.

Za razliku od pojedinih regionalnih lidera, a da se ne govori o Bosni i Hercegovini gdje pojedine hanume zaista vladaju ne samo iz sjenke, bračni par Vučić zajednički "ne iskače iz konzerve" i vrlo dobro pazi na imidž i poruku da javnost dobro bude upoznata sa time ko je ko u porodici, a time i u državi.

 • Aleksandar i Tamara Vučić

  Aleksandar i Tamara Vučić

  Foto: Agencije


Stoga je skromna Tamara u rozoj decentnoj haljini i dobroj liniji, izazvala opće simpatije i pometnju na tamošnjim društvenim mrežama i čestitke na izgledu i stilu koje je pokazala.

NA VRH

Podijeli članak na