TOTALNO NOVO ISKUSTVO

Sony otkrio set igara za novu PS VR2 platformu

Na platformi će biti na raspolaganju više od 30 VR igara, a igrači će za to izdvojiti pozamašnu cifru od čak 600 eura

Igre koje stižu na PS VR2 platformu. Screenshot

E. Ć.

21.1.2023

Sony polako priprema ljubitelje gejminga za 22. februar, dan kada će nas uvesti u novu virtualnu stvarnost na novoj PS VR2 platformi.

Na platformi će biti na raspolaganju više od 30 VR igara, a igrači će za to izdvojiti pozamašnu cifru od čak 600 eura. 

Osim novih informacija za Gran Turismo 7, Sony je otkrio novi set igara koji će biti dostupan za novu PS VR2 platformu.

Neke od njih su kompletno nove, a neke su se mogle igrati na drugim VR uređajima. 

Nove igre koje stižu na PS VR2 platformu su:

Creed rise to glory: Championship edition

Još bolje boksersko iskustvo ponudit će Creed Rise to Glory: Championship Edition ove godine na PS VR2 platformi. Unaprijeđena verzija imat će novi sadržaj, modove kao i mogućnost kreiranja personaliziranog iskustva za nove igrače i boksačke veterane.


The Last Clockwinder

Puzzle igra u kojoj stvaramo sinkronizirane naprave od klonova. Sve se vrti oko precizne automatizacije pa će se tako trebati uzgajati biljke, kupiti plodove te sintetizirati novo sjeme. To je samo jedan od primjera koje ćemo doživjeti po izlasku igre 22. 2.

Rez Infinite

Još jedan klasik gaming scene stiže na PS VR2. Rez Infinite koristit će eye tracking tehnologiju kao i haptičke vibracije te će se moći nadograditi za 10 eura ako ste prije kupili igru za aktualni PlayStation VR te će se moći zagirati po izlasku nove platforme, piše HCL.hr.



Kayak VR: Mirage

Od polaganog veslanja kako bi uživali u okruženju do napetih utrka, Kayak VR: Mirage odvest će vas na šarolike lokacije diljem svijeta. 

To će popratiti i fotorealistična grafika te kvalitetna zvučna podloga s time kako će dodatno uzbuđenje doći u obliku online utrkivanja. 

Vesla u ruke uzimate po izlasku PS VR2 platforme.

Među ostalim igrama su: Before your eyes, Pavlov VR, Puzzling Places, Song in the smoke: Rekindled, Synth Rider: Remastered edition, Thumper, NFL Pro Era, What the bat? i Tetris Effect.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.