INOVACIJE

Revolucionarno rješenje za ljubitelje muzike

Sonos Era 300 zvučnik je dostupan u crnoj i bijeloj boji, a cijena mu je oko 450 dolara

Zvučnik dizajniran da osjetite zvuk svuda okolo. Future

Z. K.

30.7.2023

Sonos Era 300 zvučnik je revolucionarno rješenje za ljubitelje muzike koji se suočavaju sa sve višim cijenama ulaznica za koncerte... Ovaj inovativni proizvod omogućava vam da doživite zvuk svuda oko sebe, pružajući vam jedinstveno iskustvo zvuka na svim dimenzijama.

Dodirne kontrole

Optimiziran za Dolby Atmos, Era 300 vam omogućava da potpuno uronite u svaku pjesmu, film, podcast, TV emisiju ili YouTube video koji gledate. S prilagođenim talasovodima, zvuk se distribuira desno, lijevo, naprijed i iznad vas, stvarajući prostranu stereo zvučnu scenu koja vas okružuje i donosi gotovo euforično iskustvo.

Jednom riječju, ovaj zvučnik je veoma svestran i omogućava vam da strimujete muziku sa svojih ličnih uređaja i usluga putem Wi-Fi-a i Bluetooth-a. Također, možete ga povezati s gramofonom ili drugim audioizvorima putem pomoćnih kablova i Sonos Line-In adaptera.

Kontrola zvučnika je jednostavna s mogućnostima upravljanja putem dodirnih kontroli, Sonos aplikacije ili čak vašeg glasa, jer je Era 300 integriran sa Sonos glasovnom kontrolom i Amazon Alexa tehnologijom.

Kućno ozvučenje

Sonos Era 300 zvučnik je dostupan u crnoj i bijeloj boji, a cijena mu je oko 450 dolara. Uz ovaj zvučnik, možete unaprijediti svoje kućno ozvučenje i doživjeti vrhunsko audioiskustvo, bez potrebe da se suočavate s visokim cijenama ulaznica za muzičke događaje. Sada možete uživati u svom omiljenom zvuku u udobnosti svog doma, ali stvarno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.