TEHNOLOGIJA

Neobična futrola s ekranom osjetljivim na dodir

Možete da ga koristite za biranje pjesama, provjeru vremena, promjenu jačine zvuka, prebacivanje između funkcija

Tour Pro 2s uključuju sve što očekujete od para vrhunskih slušalica. JBL EUROPE

Z. K.

12.8.2023

Tehnologija nam je donijela sve vrste čuda tokom godina, ali futrola za punjenje s ekranom osjetljivim na dodir je nešto novo.

Ima svrhu

Audiokompanija JBL sa sjedištem u SAD predstavila je par vrhunskih bežičnih slušalica, Tour Pro 2 s ekranom osjetljivim na dodir koji krasi futrolu za punjenje.

JBL tvrdi da je futrola Tour Pro 2 prva takve vrste. Pametna futrola dolazi s LED ekranom na dodir od 1,45 inča koji vam omogućava da prilagodite svoje iskustvo slušanja.

Ekran nije tu samo zato što je JBL uspio da smisli način da ga integrira u uređaj. Uprkos svojoj maloj veličini, ekran ima stvarnu funkcionalnu svrhu.

Možete da ga koristite za biranje pjesama, provjeru vremena, promjenu jačine zvuka, prebacivanje između funkcija i čitanje društvenih mreža i tekstualnih poruka bez potrebe da vadite telefon iz džepa.

Također omogućavaju da pratimo nivoe baterije, nešto što će cijeniti svako ko stavi slušalice samo da bi utvrdio da je baterija prazna.

Šest mikrofona

Tour Pro 2s uključuju sve što očekujete od para vrhunskih slušalica, uključujući drajvere od 10 mm, aktivno poništavanje buke s režimom ambijentalnog zvuka i prostornim zvukom. One su kompatibilne s Bluetooth 5.3 i na kraju će podržavati LE Audio. 

Također imaju šest mikrofona i VoiceAware tehnologiju za bolji prijem vašeg glasa tokom poziva, otpornost na vodu i najmanje 10 sati reprodukcije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.