VJEŠTAČKA INTELIGENCIJA

AI transformirala poznate u suprotan spol: Dikaprio prava ljepotica, a Kluni kopija svoje supruge

Zanimljiv eksperiment pokazao je sličnosti koje zaista postoje bez ove transformacije

Dikaprio kao žena. Instagram

E. Ag.

6.10.2023

Vještačka inteligencija našla se pred izazovom "transformirati poznate i slavne u suprotan spol". Rezultati su začudili ljude i fotografije koje ćete vidjeti otkrivaju niz zanimljivh detalja koji se nisu ni naslućivali. Ili možda jedan jeste!? Pogledajte kako bi Leonardo Dikaprio (Dicaprio) izgledao kao žena i na koga Džordž Kluni (George Clooney) neodoljivo liči nakon transformacije.

Vještačka inteligencija "promijenila" je Majkla Bi Džordana (Michael Jordan), Lebrona Džejmsa (James), Kristijana Ronalda (Christiano), Selenu Gomez, Bijonse (Beyonce), Džesiku Albu (Jessica), Džekija Čena (Jackie Chan), Denzela Vošingtona (Washington), Džordža Klunija, Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Dejvida Bekama (David Beckham), Dvejna Džonsona (Dwayne Johnson), Leonarda Dikaprija i Kevina Harta.

Leonardo Dikaprio kao žena je fatalno lijep, što kažu i na Instagramu, gdje je očarao svojim izgledom.

- Leonardo bi se zabavljao sa samim sobom - duhovito komentarišu Leovu transformaciju i primjećuju sljedeće: "Bijonse je kao Džejson Momoa, Skarlet Johanson kao Kris Evans".

Porede i Kevina Harta i Mišel Obamu (Michelle), a ističu i da se najmanje promijenio slavni košarkaš Lebron Džejms.

Mnogo komentara privukao je i Džordž Kluni u koži žene pa kažu: "Kluni je isti Amal", "Kluni toliko liči na svoju suprugu", piše Žena.rs.

Zanimljiv eksperiment pokazao je sličnosti koje zaista postoje bez ove transformacije, Klunijevi su stvarno fizički slični, Skarlet bi mogla da "prođe" kao sestra Krisa Evansa, a za ostalo... Recite nam.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.