PREDIVAN REZULTAT

Honor i Porsche design: Zajednička vizija dva legendarna brenda

Ovi telefoni odaju počast poštovanim Porsche modelima

Nevjerovatan dizajn. Porsche design

Dž. R.

18.4.2024

Nevjerovatna saradnja brendova označila je značajnu prekretnicu u međuindustrijskoj saradnji i iznjedrila predivan proizvod.

Dašak luksuza

Rođen iz zajedničke vizije dva legendarna brenda, HONOR i Porsche Design, ovaj pametni telefon nije samo uređaj već izjava o inovaciji, performansama i bezvremenskom luksuzu.

Crpeći inspiraciju iz legendarnog Porsche dizajnerskog naslijeđa, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR otjelotvoruje suštinu preciznog inženjeringa i karakteristika visokih performansi koje su sinonim za Porsche sportske automobile. 

Ugradnja ikonske Porsche heksagonalne strukture i titanijuma ne samo da dodaje dašak luksuza, već i pojačava izdržljivost i sofisticiranost uređaja.

Dostupni u Agate Grey i Frozen Berry boji, ovi telefoni odaju počast poštovanim Porsche modelima, dodatno podižući ekskluzivnost i privlačnost uređaja. I ovdje nije riječ samo o pametnom telefonu, već o odrazu bogatog automobilskog naslijeđa pretočenog u suštinu savremenog doba.

Pomjera granice

Izvan estetike, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR pomera granice tehnološkog napretka. Koristeći HDR senzore inspirirane naprednim sistemima za pomoć vozaču Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), uređaj nudi neuporedive mogućnosti snimanja. 

Prilagođeni senzor Super Dynamic HONOR Falcon Camera H9800 obezbjeđuje visokopreciznu sliku čak i u najizazovnijim uslovima osvjetljenja, postavljajući novi standard za fotografiju na pametnom telefonu.

Ali inovacije se tu ne zaustavljaju. Sa prvim LiDAR Matrix Autofocus sistemom u industriji, korisnici mogu da snime zapanjujuće akcione snimke sa izuzetnom brzinom i preciznošću, slično zamrzavanju pokreta u vremenu. Ova tehnologija, izvedena iz zračne i automobilske industrije, redefinira mogućnosti fotografije na pametnim telefonima.

Izdržljivost spaja funkcionalnost sa ugradnjom HONOR nanokristalnog štita koji nudi neuporedivu otpornost na ogrebotine i sposobnost apsorpcije udarca. Ove karakteristike osiguravaju da uređaj ostane netaknut čak i nakon duže upotrebe, pružajući korisnicima bezbrižnost.

Nova mjerila

Baveći se sve većim značajem trajanja baterije, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR integrira nove inovacije baterija iz industrije električnih vozila. Sa HONOR silikonsko-ugljeničnom baterijom druge generacije i čipom HONOR E1 sa poboljšanom snagom, korisnici mogu da uživaju u pouzdanim performansama čak i u najzahtjevnijim scenarijima, postavljajući nova mjerila za dugovječnost pametnog telefona.

Korisnički interfejs PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR je svjedočanstvo pažnje posvećene detaljima, sa elementima inspiriranim sportskim automobilima koji su neprimjetno integrirani u iskustvo pametnog telefona. 

Uključivanje premium futrole za telefon i dva HONOR 100W Wired SuperCharge punjača osigurava da korisnici mogu da urone u potpuno i vrhunsko iskustvo pametnog telefona.

Pametni telefon je sada dostupan za kupovinu u Kini po cijeni od 1.279 eura i pojavit će se u cijelom svijetu u drugom kvartalu godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.