TEHNOLOGIJA

Revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

Namjenjen za besprijekorne prijelaze između korištenja u zatvorenom i na otvorenom

Projektor je dizajniran da upotpuni životni stil. LG

Z. K.

20.4.2024

LG CineBeam K ističe se kao zaista jedinstven projektor, ne samo zbog svog izuzetnog kvaliteta slike i impresivnih vizuelnih prikaza, već i zbog svoje sposobnosti da se neprimjetno uklopi u svako kućno okruženje kao zadivljujuće umjetničko djelo.

 Šik unutrašnji dodatak

Predstavljen na CES 2024, ovaj projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360 stepeni. Namjenjen za besprijekorne prijelaze između korištenja u zatvorenom i na otvorenom, CineBeam K služi korisnicima koji traže poboljšana iskustva zabave bez ograničenja lokacije.

Bez obzira da li se koristi kao obrazovna pomoć za porodice ili filmsko platno za društvena okupljanja, svestrani životni saputnik se integriše u svaku prostoriju ili prostor na otvorenom. Kada se ne koristi, projektor djeluje kao šik unutrašnji dodatak, upotpunjujući svaki prostor svojim minimalističkim dizajnom.

Neprimjetno se uklopi u svako kućno okruženje. LG

Pored toga, korisnici mogu da aktiviraju funkciju Light Drawing kako bi poboljšali ambijent prostora sa zadivljujućim digitalnim slikama. Ova funkcija mapiranja slika projektuje slike na zid, podižući prostoriju mirnim osvjetljenjem. Uz nenarušen i izvanredan kvalitet slike, sada možete projektovati zapanjujuće slike u 4K UHD rezoluciji do 120 inča i uživati u živopisnim slikama sa izvanrednim odnosom kontrasta od 450.000:1.

Razne funkcije

CineBeam K projektor se može pohvaliti raznovrsnim i praktičnim funkcijama koje efikasno rješavaju probleme prenosivosti. Opremljena automatskim podešavanjem ekrana, funkcija automatskog fokusa optimizuje postavljanje i veličinu slike, stvarajući impresivno iskustvo gledanja u bilo kom prostoru, istovremeno eliminišući neprijatnosti procesa podešavanja.

Dodatno poboljšani najnovijom verzijom intuitivne LG webOS platforme, gledaoci mogu da gledaju sve svoje omiljene emisije uz besprijekoran pristup popularnim servisima za striming kao što su Netflix, Disney+, Prime Video i YouTube. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.