CURE INFORMACIJE

Samsung najavio novi model iz serije Galaxy S24: Evo kada bi se mogao naći na tržištu

Očekuju se detalji u vezi s izgledom i specifikacijama

Još jedan član u Samsung Galaxy S24 seriji telefona bit će Galaxy S24 FE model. YouTube

E. Ag.

22.4.2024

Samsung Galaxy S24 porodica telefona navodno dobiva još jednog člana, pošto kompanija radi na Galaxy S24 FE modelu, ali on vjerovatno neće biti spreman uskoro.

Još jedan član u Samsung Galaxy S24 seriji telefona bit će Galaxy S24 FE model, ukazuju najnovije insajderske informacije, ali najvjerovatnije je da on neće biti spreman do sljedećeg Unpacked događaja planiranog za ljeto. Umjesto toga, južnokorejska kompanija trebalo bi da ga lansira krajem ove godine, piše Benchmark.rs.

Nizozemski sajt GalaxyClub koji donosi informacije o ovome ustvari govori o Samsung projektu sa kodnim imenom R12, ali razumno je pretpostaviti da je u pitanju Galaxy S24 FE, s obzirom na to je R11 bio S23 FE, R10 neobljavljeni S22 FE, a R9 je bio S2 FE model telefona.

Ukoliko Samsung odluči da se drži svog plana iz prošle godine, mogli bismo da vidimo lansiranje ovog telefona na nekim tržištima u posljednjim sedmicama 2024. godine, uz širu dostupnost početkom 2025.

S obzirom na to da je potencijalno lansiranje Samsung Galaxy S24 FE modela – iako možda nije zakazano na ljeto, ipak je i dalje blizu, što znači da bismo uskoro mogli da vidimo još curenja informacija o ovom telefonu, koje podrazumijevaju specifikacije i dizajn uređaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.