TEHNOLOGIJA

Video / Lamborghini gramofon kao remek-djelo

Štaviše, SL-1200M7B ima dvoslojnu strukturnu ploču

Gramofon idealnog zvuka. YD

Z. K.

21.5.2024

U uzbudljivoj saradnji koja premošćuje svjetove automobilske izuzetnosti i audioinovacija, Automobili Lamborghini i Technics, brend poznat po visokokvalitetnoj audioopremi uključujući gramofone, zvučnike i pojačala, predstavili su gramofon SL-1200M7B.

Smjela shema

Ovo specijalno izdanje gramofona odaje počast priznatim SL-120

0MK7/SL-1210MK7 DJ modelima, koji su dugo bili cijenjeni zbog preciznog inžinjeringa i performansi bez premca. Nadovezujući se na ovu osnovu, Technics je ubacio gramofon s elementima dizajna inspiriranim ikoničnim uzorkom u obliku slova Automobili Lamborghini, što je rezultiralo upečatljivim vizuelnim remek-djelom.

Veran Lamborghini SL-1200M7B se može pohvaliti smjelom shemom boja sa nijansama narandžaste, zelene i žute, koje podsjećaju na najpoznatije liverije brenda. Ova živahna paleta služi kao prikladna počast bogatom Lamborghini naslijeđu i nemilosrdnoj potrazi za inovacijama.

Osim svoje zadivljujuće estetike, SL-1200M7B pruža zvučno iskustvo koje nije ništa drugo do izvanredno. Ovaj gramofon postiže neuporedivu stabilnost i preciznost, obezbjeđujući vjernu reprodukciju svake note i nijanse.

Verzija točka

Štaviše, SL-1200M7B ima dvoslojnu strukturnu ploču s poboljšanim performansama prigušenja vibracija, zajedno sa kućištem i izolatorom visokog prigušenja za potpunu izolaciju vibracija. Bilo da se radi o visokoenergetskom DJ setu ili u mirnoj sesiji slušanja, ovaj gramofon pruža beskompromisni kvalitet zvuka u svakom okruženju.

Za pronicljive audiofile i Lamborghini entuzijaste, SL-1200M7B predstavlja vrhunac performansi i luksuza. Kako bi upotpunili iskustvo SL-1200M7B, kupci će dobiti ekskluzivnu gramofonsku ploču koja prikazuje moćne zvuke motora šest legendarnih super sportskih automobila Lamborghini s V12 motorom.

Kao dodatni bonus, ploča dolazi sa stiliziranom verzijom točka modela Revuelto, u posebnom omotu s više oznaka Technics i Lamborghini.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.