HOLIVUD

Anđelina zbog Breda i Dženifer zadobila novi udarac

Osvetoljubivim ponašanjem šteti djeci koju očajnički želi zadržati samo za sebe

Anđelina Đoli sa djecom. Agencije

Avaz.ba

14.4.2020

Trojac Anđelina Đoli (Angelina Jolie) - Bred Pit (Brad Pitt) - Dženifer Aniston (Jennifer) ne prestaje puniti medijske stupce, a detalji o njihovom međusobnom odnosu svakodnevno izlaze na površinu. 

Iako mediji već mjesecima pišu o obnovljenoj ljubavi 51-godišnje Dženifer i pet godine starijeg Breda, čini se da je u cijeloj priči "deblji kraj" izvukla 44-godišnja Anđelina, koja sada svim snagama želi "zagorčati" njihov odnos. Naime, nakon što su se u medijima pojavili natpisi da Anđelina u sudskom sporu oko skrbništva namjerava u svoju korist okrenuti činjenicu što je Bred njihovu djecu upoznao s bivšom suprugom, u sve se umiješao njen otac, Džon Vojt (Jon Voight).

Kako ističe časopis Globe, 81-godišnji glumac je potpuno izgubio strpljenje s Anđelinom i sada je moli i preklinje da iz svojih spletki izuzme Dženifer i njegovog nekadašnjeg zeta.

- Džon smatra da njegova kćerka osvetoljubivim ponašanjem šteti djeci koju očajnički želi zadržati samo za sebe- izjavio je izvor blizak filmašu.

- Ne može samo mirno stajati po strani jer ima preveliku dozu poštovanja prema Bredu - poručio je istoimeni izvor te dodao kako glumca razdire činjenica što se nekadašnji supružnici i dalje svađaju pred sudom.

Treba napomenuti kako nitko od glavnih aktera ove priče nije potvrdio navode nepoznatog izvora, pa se još uvijek sa sigurnošću ne može reći koliko istine ima u njima. Podsjetimo, Anđelina i Bred upoznali su se 2005. na snimanju filma "Mr. i mrs. Smith". Ljubav su okrunili brakom, a onda su prije tri godine podnijeli zahtjev za razvod. Jedan od razloga rastave navodno je bio Bredov alkoholizam i neslaganje i svađe s najstarijim sinom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.