ŠUŠKA SE

Zvijezda "Američke pite", nova je Samanta Džons u seriji "Seks i grad"?

Društvene mreže užarile su se od nagađanja ko bi mogao zamijeniti Kim Katral

L. Karahmet - Pujagić

Dženifer Kulidž: Zvijezda "Američke pite"

Foto: Agencije


Nakon što je HBO potvrdio da će se snimati nove epizode hit TV serije "Seks i grad", ali u njima neće biti legendarne Kim Katral (Cattrall, 64) u ulozi Samante Džons (Samantha Jones), društvene mreže užarile su se od nagađanja ko bi mogao zamijeniti popularnu glumicu.

Ime koje se najviše spominje jest Dženifer Kulidž (Jennifer Coolidge), 59-godišnja zvijezda koja je u komediji "Američka pita" utjelovila Stiflerovu majku, a gledali smo je i u filmu "Plavuša s Harvarda".

Međutim, tokom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live" s Endijem Koenom (Andyj Cohen), Kulidž  je otkrila kako je ne zanima spomenuta uloga, a objasnila je i zašto.

Opis: Kulidž gostovala u emisiji "Watch What Happens Live" s Endijem Koenom

Instagram

- Niko ne može zamijeniti Kim! Bila sam i još uvijek jesam velika obožavateljica "Seksa i grada". To je jedna od onih serija koja ti nikad ne dosadi, reprize možeš gledati bezbroj puta i opet ti neće biti dosta. Ali nisam samo ja ovdje u pitanju, niko, ali apsolutno niko ne bi mogao zamijeniti "veliku" Katral, ona je jednostavno savršena - izjavila je glumica.

Inače, Dženifer je 2003. godine imala manju ulogu u epizodi "Seksa i grada", piše Daily Mail.

A u novim epizodama, koje će se emitirati pod naslovom "And Just Like That...", radnja će se graditi oko likova koje tumače Sara Džesika Parker (Sarah Jessica), Kristin Dejvis (Davis) i Sintija Nikson (Cynthia Nixon).

- Ne želimo stvoriti četvrti lik, Njujork je zapravo taj četvrti lik, bit će zanimljivo i jako smo uzbuđene zbog snimanja - komentirala je Sara Džesika Parker.

NA VRH

Podijeli članak na