NAJAVA

Poklon prilog našim čitaocima u petak: TV Extra / Pet godina bez Evrovizije, uspon i pad ’Victoria's Secreta’

U "TV Vremeplovu'' sve o seriji "Kuda idu divlje svinje"

Piše: L. K. P.

4.3.2021

Naslovna TV Extre. Avaz

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

ZAŠTO MUZIČARI ŠUTE  BHRT nema novaca za učešće na prestižnom muzičkom takmičenju: 5 godina bez Evrovizije: Džejla Ramović, Adna Šestić, Ilma Karahmet, Marko Bošnjak… mogli bi pokoriti Evropu.

Naša zemlja posljednji put je učestvovala 2016. godine kada su nas uz vlastiti angažman pronalaska sponzora predstavljali Dalal Mithat, Deen, Jala Brat i Ana Rucner.

Kad je situacija bila bolja, RTV taksa naplaćivana i raspodjeljivana u skladu sa Zakonom o javnom RTV sistemu, onda se i moglo učestvovati, kaže Lejla A. Babović.

SVJETSKI BREND Od online prodaje donjeg rublja do osvajanja svijeta i sunovrat: Uspon i pad modnog giganta „Victoria's Secreta“.

A kako je došlo do propasti jednog od najvećih brendova prikazat će trodijelni dokumentarac koji će prikazati sve o „Victoria's Secretu“, nekada jedan od najrelevantnijih faktora u svijetu mode.

Na pitanja u rubrici „TV izbor“ odgovarao je bh. majstor fotografije i reditelj Dinno Kasalo, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća. U "TV Vremeplovu'' sve o seriji "Kuda idu divlje svinje".



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.