PROŠLO JE 20 GODINA

Povratak u Hogwarts, okupljaju se zvijezde "Harryja Pottera" za specijalnu epizodu

Specijal će se emitirati na HBO Maxu za Novu godinu 2022.

Grint, Votson i Redklif: Glavne zvijezde. Agencije

L. K. P.

17.11.2021

Teško je povjerovati da je prošlo 20 godina otkako je prvi film "Harryja Pottera" prikazan na velikom platnu. Ali nakon dva desetljeća, osam filmova, dva spinoff filma i pozorišne predstave, originalne zvijezde ponovo se okupljaju.

Čarobni trio Deniel Redklif (Daniel Radcliffe, 32), Ema Votson (Emma Watson, 31) i Rupert Grint (33), okuplja se na retrospektivnom specijalu "Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts" na HBO Maxu.

Ova epizoda će ličiti okupljanju popularnih "Prijatelja", koja je prikazana ranije ove godine, a koja je također snimljeno u režiji HBO-a. Fanovi franšize će unutar nešto više od jednog sata imati priliku gledati intervjue s glumcima koji su se pojavili u sedam filmova.


U specijalu će se osim poznatog trojca pojaviti i Helena Bonam Karter (Bonham Carter), Robi Koltrejn (Robbie Coltrane), Ralf Fajns (Ralph Fiennes), Džejson Ajzaks (Jason Isaacs), Geri Oldmen (Gary Oldman), Imelda Stanton (Staunton), Tom Felton, Džejms Felps (James Phelps), Oliver Felps, Mark Vilijams (Williams), Boni Rajt (Bonnie Wright), Alfred Eno (Enoch), Metju Luis (Matthew Lewis), Evana Linč (Evanna Lynch), Ian Hart, reditelj Kris Kolumbus (Chris Columbus) i mnogi drugi.

Produkciju epizode "Return to Hogwarts" potpisuje Warner Bros.

Specijal će se emitirati na HBO Maxu za Novu godinu 2022. Epizoda će se također pojaviti na TBS-u i Cartoon Networku u proljeće 2022. uoči objavljivanja trećeg spinoffa franšize, "Fantastične zvijeri: Tajne Dumbledorea".

No, čini se da se sama kreatorica čarobnog svijeta i autorica slavnog svemira Hogwartsa, Džej Kej Rouling (J. K. Rowling), koja je prošle godine izjavila neke kontroverzne komentare o transrodnoj zajednici neće pojaviti na godišnjici, piše "New York Post".

U utorak je objavljen jednominutni teaser koji najavljuje ponovno okupljanje i sadrži isječke iz svih osam filmova.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.