UHVAĆENA NA DJELU

Ema Votson opet ljubi

Novog izabranika već upoznala s roditeljima, što znači da je veza ozbiljna

Votson: Uživa u ljubavi. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

29.4.2020

Ema Votson (Emma Watson) ponovo je sretna i zaljubljena, a srce joj je zarobio biznismen iz Kalifornije Leo Aleksander Robinton (Alexander). Lijepa glumica snimljena je još u oktobru prošle godine u Londonu kako se ljubi s tajanstvenim muškarcem, a sada je otkriveno da je riječ o njenom vršnjaku, kojeg je već upoznala sa svojim roditeljima Žaklin (Jacqueline) i Krisom Votsonom (Chris).


Ema i Leo trudili su se svim silama zadržati svoju vezu u tajnosti. Agencije

- Ema i Leo trudili su se svim silama zadržati svoju vezu u tajnosti. Nakon što su ih prošlog oktobra u Londonu paparaci snimili kako se ljube, Leo je izbrisao sve svoje profile na društvenim mrežama kako bi zaštitio njihovu vezu. No, njegova bliskost s Emom nije prošla neprimijećeno kod njegovih kolega, koji su, blago rečeno, ostali u šoku kada su vidjeli svog prijatelja kako grli slavnu glumicu. Ema ga je već upoznala s roditeljima, što znači da je veza ozbiljna - otkrio je izvor blizak paru.


Votson: Fotografije na kojima se ljubi s Leom snimljene su prošlog oktobra u Noting Hilu. Agencije

Ema Votson, najpoznatija po ulozi Hermione Grandžer (Granger) u serijalu filmova o Hariju Poteru (Harry Potter), živi na relaciji London - Njujork, a fotografije na kojima se ljubi s Leom, snimljene su prošlog oktobra u Noting Hilu.

Leo je do juna 2019. radio u kompaniji specijaliziranoj za legalni kanabis, ima brata blizanca Arčera (Archer), starijeg brata Čarlija (Charlie) i sestre Lili (Lily) i Dejsi (Daisy). Upravo njegova sestra Dejsi, koja je studirala na Harvardu, prati Emu Votson na Instagramu i, baš poput nje, oduševljena je jogom.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.