ČUVENA KOMEDIJA

Vil Smit potvrdio nastavak snimanja komedije "Bad Boys"

Bilo je odgođeno zbog incidenta s prošlogodišnje dodjele Oskara

Vil Smit i Martin Lorens. Instagram

N. A.

2.2.2023

Američki glumac Vil Smit (Will Smith) objavio je video na Instagramu u kojem je najavio, s kolegom Martinom Lorensom (Lawrence), snimanje četvrtog nastavka čuvene komedije "Bad Boys".

Novi film se već trebao početi snimati, ali je sve odgođeno zbog incidenta s prošlogodišnje dodjele Oskara, kada je Smit pred kamerama ošamario voditelja Krisa Roka (Chris Rock) jer se ovaj šalio na račun njegove supruge.

Međutim, stvari su se do sada smirile i Smitove navode potvrdio je i "Sony Pictures", koji je najavio da je novi nastavak u pretprodukciji. Smit i Lorens složili su se u snimci da bi se novi nastavak trebao zvati "Bad Boys: For Life", ali su brzo shvatili da se tako zvao treći nastavak pa su poručili da bi u naslovu ovaj put umjesto riječi "for" trebala pisati brojka četiri.

Smitu će ovo biti drugi značajniji film nakon incidenta na Oskarima i zabrane pojavljivanja na nagradi Akademije u sljedećih deset godina. Snimio je u međuvremenu i historijsku dramu "Emancipation", u kojoj glumi afroameričkog roba u bijegu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.