DŽENSEN PANETIJER

Otkriveni novi detalji smrti brata od glumice Hejden Panetijer

On je pronađen mrtav u svom stanu u Njujorku

Hayden Panettiere sa tragično preminulim bratom. Instagram

N. A.

22.2.2023

Poznati su novi detalji smrti Đensena Panetijer (Jansena Panettierea), brata glumice Hejden Panetijer (Hayden Panettiere), koji je preminuo u 28 godini života.

Prema policijskom izvještaju, Đensen je pronađen mrtav u svom stanu u Njujorku, javlja "TMZ". Pronašli su ga njegovi prijatelji koji su otišli pogledati što se događa nakon što se Jansen nije pojavio na poslovnom sastanku.

Navodno su ga pronašli kako uspravno sjedi na stolici, ne reagirajući. Jedan od prijatelja potom ga je pokušao reanimirati i pozvao je policiju. Skip Panetijer, otac preminulog, izjavio je da je u subotu razgovarao sa svojim sinom i da mu je zvučao dobro. Uzrok smrti još nije otkriven. 

Hejden Panetijer. Instagram

Hajden (33) se još nije javno oglasila povodom neočekivane smrti svog brata. Brat i sestra posljednji su put viđeni zajedno manje od mjesec dana prije njegove smrti. Đensena je podijelio sliku s Hajden na društvenim mrežama 24. januara.

Đensena , koji je bio pet godina mlađi od svoje sestre, krenuo je Hajdeninim stopama te se bavio glumom. Njegova posljednja uloga bila je u komediji "Love and Love Not" iz 2022.

Godine 2008. dobio je nominaciju za nagradu za mladog umjetnika za svoj rad na "The Last Day of Summer". U trenutku smrti bio je uključen u pet različitih projekata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.