NAPAD LJUBOMORE

Bruk Šilds: Agasi je razbio sve trofeje zbog moje uloge u "Prijateljima"

Andre je bio u publici i gledao me i zatim je izjurio van

Scena iz "Prijatelja". YouTube

L. S. R.

27.3.2023

U novom intervjuu za "New Yorker" glumica Bruk Šilds (Brooke Shields) rekla je da je njen bivši suprug Andre Agasi (Agassi) imao eksplozivnu reakciju na njenu ulogu u "Prijateljima" iz 1996. godine.

Šilds je u popularnom sitcomu glumila Eriku, a iako je uloga gostujuće zvijezde trebala biti zabavna, odgovor teniskog prvaka pokazao je da se njemu nije svidjela. Ona je u jednoj sceni lizala ruku Džoiju Tribijaniju. Glumica je objasnila da je Agasi, tada njen dečko, bio toliko bijesan zbog uloge da je otišao kući i "razbio sve svoje trofeje".


- Andre je bio u publici i gledao me i zatim je izjurio van. Rekao je: "Svi me ismijavaju. Napravila si budalu od mene takvim ponašanjem." Ja sam rekla: "To je komedija! Što je s tobom?'" rekla je Šillds, koja u novom dvodijelnom dokumentarcu "Pretty Baby: Brooke Shields" otvoreno govori o svom životu, uključujući o traumatičnom seksualnom napadu i seksualizaciji u djetinjstvu.

Šilds je kasnije saznala da je Agasi koristio kristalni metamfetamin otprilike u to vrijeme - nešto o čemu je sportista otvoreno govorio - "tako da je iracionalno ponašanje sigurno imalo veze s tim".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.