ŠTA JE OVO SAD

Sestrična Slađe Petrušić: Izmislila je da je umrla

Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja, rekla je sestrična

Slađana Petrušić. Screenshot

E. T.

14.4.2023

Na zvaničnim profilima bivše rijaliti učesnice i voditeljke "Parova" Slađane Slađe Petrušić jutros je objavljeno da je Slađa navodno preminula. 

Vijest o smrti je lažna, a to je potvrdila Slađanina sestrična Dragana za Index.hr.

- Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to - kaže Dragana, koja godinama nije u kontaktu sa Slađom.

Dragana je ispod objave ostavila komentar o navodnoj smrti svoje rođake, a navodno mrtva Slađana ju je potom blokirala na Instagramu. Dragana kaže da niko od njihovih zajedničkih rođaka ne zna ništa o Slađinoj smrti.

Dragana je kćerka Slađine tetke Slavice.

- Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njezina bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to - kaže Dragana koja godinama sa Slađom nije u kontaktu.

Dragana je ispod objave o navodnoj smrti sestrične ostavila komentar, a navodno mrtva Slađana ju je potom blokirala na Instagramu. Dragana kaže da o Slađinoj smrti ništa ne zna ni nitko od njihove zajedničke rodbine.

Dragana je kći Slađine tete Slavice.

I Neven Ciganović koji je u kontaktu sa Slađanom Petrušić, rekao je da se od jutra nije čuo sa Slađanom, ali su proteklih dana bili u kontaktu.

Slađa je, kaže, na Instagramu objavljivala lažne fotografije nesreće i polomljenih nogu.

- To je neslana šala koja prelazi granicu. Ona vjerojatno nije ni svjesna posljedica - rekao je Ciganović.

Slađanu Petrušić se prije dvadesetak godina pojavila u hrvatskom javnom prostoru, a potom je postala zvijezda srpskih reality programa. U jednom trenutku bila je i voditeljica jednog takvog showa.

Prije nekoliko godina pokušala se vratiti u hrvatske medije i postala članicom Živog zida. Iz stranke ju je izbacio Ivan Pernar, tadašnji predsjednik Živog zida. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.