VJENČALI SE 2004. GODINE

Supruga Kevina Kostnera podnijela zahtjev za razvod: Izvan njegove kontrole

Glumac je zatražio zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom

Kevin Kostner. Instagram

N. A.

3.5.2023

Supruga Kevina Kostnera (Costnera), Kristina Baumgartner (Christine), podnijela je zahtjev za razvod nakon 18 godina braka, javlja "TMZ".

Do razlaza je navodno došlo zbog "nepomirljivih razlika", a Baumgartner je zatražila zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom - Kajdenom (Caydenom, 15), Hajsenom (Hayesom, 14) i Grejs (Grace, 12).

Odgovor na razvod 

Kostnera je u utorak podnio odgovor na razvod, te je i on zatražio zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom.

68-godišnji glumac i 49-godišnja manekenka i modna dizajnerica, započeli su vezu 2000. godine, a vjenčali su se na Kosternovom ranču u Aspenu u Koloradu 2004. godine.

- Pojavile su se okolnosti izvan njegove kontrole koje su dovele do toga da g. Kostner s velikom sam tugom mora učestvovati u razvodu braka - stoji u izjavi Kostnerovih glasnogovornika.

Kevin Kostner i Kristina Baumgartner. Instagram

- Tražimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovo teško vrijeme - zaključuje se u saopćenju.

Prethodni brak 

Kostner je prethodno bio u braku sa Sindi Silva (Cindy) od 1978. do 1994. i imaju troje djece.

Također ima sina Liama Kostnera (Costnera) s Briđet Ronej (Bridget Rooney), s kojom je hodao nakon razlaza sa Silvom.

Kostner trenutno režira i glumi u "Horizontu", filmskoj western seriji koja se sastoji od četiri odvojena filma koji će biti objavljeni u razmaku od tri mjeseca.

Svaki film traje skoro tri sata, a nakon četverostrukog izdanja, "Horizont" će biti podijeljen u televizijsku seriju - svaka epizoda će imati 42 minute.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.